Ennakot: SBS Wirmo & FBC Turku

Kommentoi
Kuopiolaisille salibandyn ystäville divari ei tarjoa enää viihdettä paikan päällä runkosarjan osalta, mutta sitäkin enemmän jännitystä tilastoseurantaa seuraaville. Tässä hieman lähtöasetelmia Welhojen viimeiselle tuplapeliviikonlopulle:

SBS Wirmo
Kauden kovin yllättäjä. Ehdottomasti! Viime kaudella kakkosdivarista noussut joukkue on yllättänyt kaikki taistellessaan tosissaan karsinnasta ylöspäin, sekä jopa mahdollisesti suorastakin noususta. Täytyy nostaa hattua kyllä pojille aivan täysin. Joukku on varsin samantyylinen joukkue kuin mitä me olimme viime kaudella, ja siinä mielessä osaa arvostaa joukkuetta.

Mitä sieltä sitten tulee vastaan? Wirmo on vastaiskujoukkue. Erittäin tiiviiseen viisikkopuolustukseen panostava joukkue kääntää erittäin myrkyllisesti vastaan paikan tullen. Heidän tukensa on myös Divarin runsain kotiyleisö. Pieni halli vetää todella hyvin väkeä ja yleisökeskiarvo joukkueella on lähes 400 katsojaa per ottelu.

Wirmosta kannattaa seurata Matti Alivuotilaa, joka on joukkueen paras pistemies, sekä maalitykki Keni Kivilää. Myös seuraamisen arvoinen on tolppien välissä häärivä Tomi Aaltonen.


FBC Turku
Alkukauden yksi kirvelevimmistä tappioista oli ehdottomasti tiukka 8-9 tappio Kuopio Hallissa FBC Turulle. Silloin yksi mies, Jaakko Hautamäki pisti Welhot nippuun 6+2 tehoillaan.

Viikonloppuna Turku taistelee elintärkeistä pisteistä, kuten Welhotkin. Turku on sijoittunut sarjataulukossa juuri ja juuri putoamisviivan yläpuolelle ja loppukauden pelit ovatkin äärimmäisen tärkeitä turkulaisjoukkueelle. Panosta ei siis ottelusta puutu!

FBC Turun joukkueesta kannattaa siis ehdottomasti seurata viimeksi Welhot kaatanutta Jaakko Hautamäkeä, joka on joukkueensa pisteleaderi.


SB Welhot
Viime viikonlopun levänneet Welhot palaavat jälleen kovan haasteen eteen. Mikäli karkeloissa haluaa pysyä mukana, on pisteitä tultava! Myös viimeisiä runkosarjan matseja aletaan pikkuhiljaa vääntämään, joten nyt alkaa kausi huipentumaan. Mahtavaa, että haastetta vielä löytyy tässä vaiheessa kautta. Parempi näin.

Welhot ovat käyneet hakemassa vähän vieraspeliviikonloppuun tuntumaa vieraalla harjoistuspaikalla, kun Tahko Span liikuntahalli on ollut Welhojen käytössä. Kuopio Hallin messutilanteen vuoksi myös matkustusta on siis tullut harjoiteltua, joten se ei tule ongelmaksi viikonloppuna.

Welhoista kannattaa seurata kokoonpanoon palaavaa Aku Tairaa. Kovien pelien maalintekijää kaivataan viikonloppuna. Myös Riku "Bondi" Tuononen oli viime vieraspelireissulla varsin hyvällä pelipäällä, toivottavasti sama vauhti jatkuu. Myös joukkueen sisäinen syöttöpörssin leader Iiro Lankisen panos joukkueelle on äärimmäisen tärkeä.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti