Ennakko: Steelers - SB Welhot

Kommentoi
Viimeistä viedään runkosarjan osalta. Welhot matkaavat tulevana lauantaina "kauhujen taloon", eli Iittalaan kohtaamaan Hämeenlinnan Steelers. Tässä hieman ennakointia lauantain väännöstä.

Steelerssillä takana vaikea kausi
Steelers menetti paljon pelimiehiä täksi kaudeksi ja monet odottivatkin tuskaista kautta joukkueelle. Tuskainen kausi olikin peliesityksien suhteen, mutta eilen joukkue sai kokea hieman iloa ja helpotusta. Steelers vei voiton M-teamista ja varmisti näin ollen ettei ole enää putoamisvaarassa. Joukkue pystyy kuitenkin pelaamaan varsin vapautuneesti kauden viimeisessä ottelussaan.

Steelers on pelannut todella epätasaisesti. Kauden keskivaiheilla joukkue otti todella isoja voittoja raudanlujilta joukkueilta kuten Blue Foxilta, Vaasalta ja Salbalta. Takki auki on siis turha lähteä Hämeenlinnan reissuun. Toisaalta joukkue myös hävisi pahoja tappioita sarjataulukon häntäpään porukoille, mikä selittää loppukaudelle asti kestänyttä taistelua sarjapaikan varmistamisesta.

Joukkueesta kannattaa seurata hyvää kautta pelannutta Aleksanteri Ihalaista. Kaveri löytyy sisäisen pistepörssin kärjestä tehoilla 11+14. Myös joukkueen maalitykki ja konkari Risto Parikka on seuraamisen arvoinen pelimies.

Welhojen nälkä kasvaa syödessä
Loppukauden hyvät otteet ja muiden kärkijoukkueiden huonommat otteet ovat aukaisseet ovia mahdollisia jatkopelejä ajatellen. Kuitenkin viikonlopun lähes kaikki pelit vaikuttavat kaikkeen, niin on turha vielä liikaa spekuloida.

Welhojen leirissä valmistautuminen runkosarjan viimeiseen otteluun on sujunut nöyrästi töitä tehden. Harjoituksissa ollut miehiä hyvin, ja intoa riittää kun alkaa tajuamaan miten lopussa kautta jo ollaan.

Welhojen joukkueesta kannattaa seurata viime viikonloppuna SBS Wirmon verkkoja pöllytellyttä Tero "Josse" Korhosta. Josse heitti hattutempun ja oli muutenkin joukkueen pirteimpiä pelimiehiä. Myös Aleksi Viinikainen sai karistettua apinan selästään viime viikonloppuna. Joko nähdään ketsuppipulloilmiö? Pelien koventuessa on hyvä nostaa myös esille Pitkäsen veljekset, joiden tulenarat hermot sekä peliesiteykset ovat kuin rautaa, kun tiedetään peleissä olevan panosta.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti