Ylimenokausi käyntiin

2 kommenttia
  

Ylimenokausi lähti käyntiin sunnuntaina kauden loppuessa. Tuntuu jännältä. Hyvä, että sai ylimenokauden aloittaa näin hiihtoloman kanssa yhtäaikaa, niin saa ottaa tosiaankin rennosti. Toisaalta ei kiinnosta vielä reenata pitkän kauden jälkeen, mutta toisaalta taas kaipaisi ja haluaisi päästä treenaamaan lujaa. Kuitenkin parempi nyt levätä ja olla ottamatta huonoa omaatuntoa treenaamattomuudesta, kuin alkaa rehkimään ja kyllästyä siihen. Kausihan loppui vasta muutama päivä sitten!

Tavoitteenani on tämän ylimenokauden aikana hoitaa ainakin kropan ja pään väsymykset pois ja ottaa rennosti. Myös täytyy muistaa pitää huolta lihashuollosta. Joskus on tehnyt sen virheen, että jättänyt venyttelyja ja lihashuoltoa vähemmän, vaikka jatkanut rentoa liikuntaa. Tuloksena on ollut, että mies on saatu todella jumiin, jonka jälkeen ei ole todellakaan ollut kiva aloittaa peruskestävyyskautta.

Tänä päivänä tuli vähän juhlistettua tyttöystäväni Marian syntymäpäiväjuhlia jo vähän etukäteen kahvittelulla. Paljon onnea Maria! Loppuviikosta olisi tarkoitus lähteä Nilsiään viettämään hiihtolomaa vielä perheen pariin.

2 kommenttia:

  1. Huilia, huilia ja pari kakkupalaa lisää!... Sitten taas maistuu reeni hetken päästä.

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommentista,

    iisisti on otettava ja sitten treeniä kohti ensikautta, ja tietenkin rantakuntoa! (;

    VastaaPoista