Ennakot: M-Team & Blue Fox

Kommentoi
Viimeisiä viedään. Kautta jäljellä kahden ottelun verran. Ensin huomenna lauantaina isännöidään M-Teamia Kuopiossa, ja sen jälkeen reissupeli Uusikaarlepyyssä Blue Foxin vieraana. Tässä hieman ennakointia viimeisiin mittelöihin.

M-Team oljenkorret vähissä?
Helsinkiläisjoukkueella elää pienet toiveet jatkopelejä ajatellen, mutta enää ei omat voitot pelkästään riitä. M-Teamin jatkoonpääsy on kiinni Åif:n peleistä. Joukkueilla on kummallakin kaksi peliä jäljellä ja eroa sarjataulukossa kolme pistettä. Åif voi siis yhdellä voitolla katkaista M-Teamin unelmat jatkopeleistä. Åif:n vastustajani viikonloppuna on mm. sarjajumbo Merikoski, joten aika epätodennäköiseltä helsinkiläisten jatkopelit näyttävät.

Aiempi kohtaaminen M-Teamin kanssa oli tiukkaakin tiukempi ja ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla. Helsingissä käydyssä kamppailussa kotijuokkue hallitsi alkupuolen tapahtumia, mutta hyvällä jalalla reissussa olleet Welhot tulivat viimehetkellä tasoihin ja jatkoajalla voittoon. Tiukkaa kamppailua siis varmasti luvassa Kuopiohallin iltapäivään.

M-Teamista kannattaa seurata Antti Itkosta ja Riku Reunamäkeä. Itkonen on hämäävän löysän näköinen pelimies, jolta löytyy käsiä ja silmää antaa maagisia passeja. Reunamäki taasen on joukkueen paras maalintekijä.

Blue Foxin reenipeli liigakarsintoihin?
Uusikaarlepyyn pojat ovat pelanneet vakuuttavan runkosarjan, ja ovat kovaa vauhtia menossa liigakarsintoihin. Vanhanliiton pelityylillä pelaava konkariporukka on todella vaarallinen hyökkäyspäässä suoraviivaisuudellaan. Joukkueesta löytyy voimakkaita ja fyysisiä pelimiehiä, mikä tekee vastustajan pelaamisen vaikeaksi.

Blue Fox pelaa kotiottelunsa Uusikaarlepyyn Tähtihallissa, jossa yleisöä eksyy lehtereille mukavasti ja tunnelma on varmasti oikein hyvä pelata. Aiemmassa kohtaamisessa joulun välipäivinä Blue Fox oli Kuopiossa vahvempi lukemin 5-7.

Blue Foxista kannattaa seurata kuukauden pelaajaksi helmikuussa valittua Jori Isomäkeä, joka kävi mm. viime keväänä voittamassa SM-kultaa SPV:n paidassa. Onko tänä keväänä liiganuosun vuoro? Myös aina vaarallinen mies on heidän paras pistemies Johnny Ojala.

Welhot vapautuneesti viimeisiin peleihin
Kuopiolaisjoukkueella ei ole hätää kummankaan suunnan karsintojen kanssa, joten paineita ei siltä puolelta ole joukkueella. Jo viime viikonloppuna joukkue otti puolikuntoiset pelimiehet sivuun ja vähemmän roolia saaneet pelimiehet tulivat rosteriin. Valmentajawelho Tiihonen on myös heittänyt huhuja ilmaan, että viimeisiin otteluihin haetaan vähän piristystä myös ketjumuunnoksista. Mielenkiintoista.

Tarkoitus kuitenkin saada kunniallinen loppu kaudelle, ja nöyrin mielin lähdetään viimeisiin otteluihin. Olisi hienoa saada tarjota kotiyleisölle vielä kertaalleen tällä kaudella hieno esitys. Sunnuntaina sitten todella haastava Blue Fox vieraissa. Mukavaa päästä pelaamaan suuren yleisön eteen vierasjoukkueena. Haastava, mutta mukava paikka.

Welhoista kannattaa seurata Aleksanteri Kauppilaa, joka viime ottelussa kiitti saamastaan luotosta heti yhdellä maalilla.

LA 02.03.2013 KLO 14:30 Kuopiohalli SB Welhot - M-Team
SU 03.03.2013 KLO 17:00 Tähtihalli, Uusikaarlepyy Blue Fox - SB Welhot

TERVETULOA!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti