Muumitaloa ja treeniä

Kommentoi

Parin päivän projekti tyttöystäväni Marian kanssa, piparkakkumuumitalo saatiin päätökseen tänään. Ei ole aivan helppoa hommaa tuollainen pieni näpertäminen tai toisaalta noin suuren talon pystyssä pysyminen. Toistaiseksi vielä rakennus kasassa.

Tänään oli hyvä päivä. Päivä meni koulussani Kuopion muotoiluakatemialla taidehistoria ja saviveistosten parissa. Koulun jälkeen vähän kouluhommia, välipalaa ja nokka kohti hallia omatoimiharjoituksiin sekä joukkueen yhteiselle lenkille. Illalla piparkakkutalon rakentelua ja ruokaa, ja pian uten maille.

Katseet ja tavoitteet asetettu torstaille. Itsenäisyyspäivän kamppailussa vastassa PSS Porvoossa. Mukava päästä pelaamaan entistä valmentajaa ja entisiä pelikavereita vastaan. Tällä viikolla pari lajiharjoitusta, joissa olisi tarkoitus tehdä kova duuni, että olemme hereillä ja mahdollisimman valmiita kaatamaan PSS:n ja tuomaan pisteet Kuopioon.

Ja niin. Salibandyn mm-kisat täydessä tohinassa,  muttei vielä ole joutanut kauheasti seuraamaan maalikoosteita lukuunottamatta. Toisaalta pelit eivät ehkä vielä kaikkein tiukimpia ole. Täytyy alkaa kisastudiota virittelemään pikkuhiljaa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti