Ennakko: Steelers - SB Welhot

Kommentoi
Welhojen vieraspelirupeama jatkuu. Sunnuntaina on vuorossa Steelers Hämeenlinnasta. Tässä hieman ennakointia otteluun:

Toinen kohtaaminen
Welhot ja Steelers kohtaavat toisensa jo toistamiseen tänä vuonna. Alkukauden kamppailussa Steelers kävi varastamassa pisteet Kuopiosta lukemin 3-4 Welhojen loppukirista huolimatta. Steelerssin peli ei ole kulkenut aivan odotusten mukaan, sillä ennakoissa heitä veikattiin ylivoimaiseksi jopa tähän sarjaan. Kuitenkin paikka turvallisesti keskikastissa, josta vielä tilanteet auki minne päin vain. Welhojen sarjasijoitus on myös keskikastia samoilla pisteillä kuin Steelerssillä.

Iittala-hallin mörkö?
Iittala-hallia on pidetty kauhujen talona, siitä lähtien kun Trackers pelasi tuolloin liigaa. Vierasjoukkueelle haastava paikka pelata, ja vahva kotiyleisö on omien tukena. Mielestäni erittäin miellyttävä päästä pelaamaan tuollaiseen haasteelliseen paikkaan, kuten oli mukava pelata Porvoossakin suuren yleisön edessä.

Seuraa heitä
Steelerssiltä kannattaa ehdottomasti seurata koko sarjan pistepörssiä johtavaa Sami Saarista. Rightin puolen pelimies on nakutellut kahdessatoista ottelussa huimat  21+18=39 tehot. Myös Timo Johanssonin ja Iiro Nurmisen kanssa saa olla varuillaan.

Welhoilta kannattaa katseet siirtää ehdottomasti maalivahti Petri Leschiin. Pete on pitänyt joukkuettamme pystyssä vaikeina hetkinä, joka on mahdollistanut voitot viimeaikaisista vieraspeleistä. Myös joukkueen konkariosaston pelimies Jani Liimatta on seuraamisen arvoinen tällaisissa fyysisesti kovissa otteluissa.

Sunnuntaina 16.12.2012 Klo 17:00 Iittala-halli Steelers - SB Welhot, Tervetuloa!






0 kommenttia:

Lähetä kommentti