Ennakko: SB Welhot - Blue Fox

Kommentoi
Joulutauko takana ja aika pistää tossut taas jalkaan ja ottaa maila käteen. Welhot palaavat vieraspelikiertueelta jälleen kotiareenalle Kuopio-Halliin isännöidäkseen erittäin hyvin alkukauden pelannutta Blue Foxia. Tässä hieman ennakkoa sunnuntaipäivän peliin.

Kinkun sulattelua?
Otteluun tuo erittäin mielenkiintoisen mausteen sen aika. Peli pelataan sunnuntaina 30. päivä. Joulutauko on erittäin monella vielä lähimuistissa, ja paljon ratkaisee se kuinka joukkueet ovat käyttäneet tämän viikon. Mikäli kinkku on maistunut, niin nouseeko jalka entiseen tahtiin?

Voitokkaat siniketut?
Blue Fox on pelannut tänä vuonna erittäin vakuuttavasti. Taskussa vain kaksi tappiota ja yksi tasapeli. Voittosarakkeessa voittoja kertynyt kymmenen kappaletta. Divarissa monta kautta pelannut ja erittäin rutinoitunut porukka on erittäin vahva suosikki kamppailemaan noususta.

Nälkäiset Welhot
Welhojen viimeisin ottelu ei mennyt Welhojen valmentaja Tiihosen kirjoittaman käsikirjoituksen mukaan. Heikko peli Steelerssiä vastaan hyvän muuten hyvien vieraspelien jälkeen tuotti Welholaumassa paljon kiukkua. Haavat on nuoltu, ja erittäin nälkäinen ja nuori joukkue on valmis näyttämään kotiyleisölleen, sekä tällä kertaa myös nettikatsojilleen viihdyttävää salibandyä. Joulutauko ei ollut pelkästään kinkunsyöntiä.

Seuraa heitä
Blue Foxin tähdet ylitse muiden ovat Johny Ojala ja Jori Isomäki. Huikean kokemuksen liigasta ja divarista omaavat pelimiehet ovat vuodesta toiseen olleet divarin eliittiä. Isomäki on puolustaja, jota vastaan ei mielellään pelaa, kun taas Ojala tekee tuhojaan hyökkäyspäässä. Myös mielenkiintoista nähdä, pääsenkö kohtaamaan entistä Koovee-aikojen joukkuekaveria Tommi Aholaa, joka on pelannut pari peliä tälläkaudella Blue Foxin paidassa. Taitaa "Toma" enemmän pelata tuolla liigan puolella

Welhoista kannattaa seurata Iiro Lankista, joka viime kaudella pelasi kolmosdivaria, ja onkin tällä hetkellä Welhojen paras pistemies, vaikka pelaa puolustajan paikalla. Mahtavalla peliälyllä ja silkkisen pehmeillä käsillä varustettu ovela puolustaja pelaa elämänsä kautta.

Nettilähetys ottelusta täältä!

30.12.2012 Klo 16:00 Kuopiohalli SB Welhot - Blue Fox !

0 kommenttia:

Lähetä kommentti