Ennakko: PSS - SB Welhot

Kommentoi
Itsenäisyyspäivänä ennen linnanjuhlia on tarjolla Porvoossa taas Divarisalibandyä. Welhot matkaavat torstaina Porvooseen haastamaan hyvin alkukauden pelannutta PSS:ää. Alla ennakointia tulevasta matsista.

Sarjatilanne

Sarjatilanne joukkueiden kesken on tasainen. Molemmilla joukkueilla kasassa 11 ottelua, ja Welhot ovat vain kaksi pistettä PSS:ää jäljessä. Häviöitä molemmilla joukkueilla on neljä kappaletta, ja piste-ero joukkueiden välillä tulee siitä, että Welhoilla on tilillään pari tasuria ja PSS:llä ei yhtään.

Miki vs. Jupi
Molempien joukkueiden peräsimessä nähdään nilsiäläistaustaa. Welhojen valmentajana toimii Mikko "Miki" Tiihonen, joka Nilsiässä teki pohjia monen pelimiehen uralle. Yksi Tiihosen entisistä valmennettavista löytyy PSS:n peräsimestä, sillä Jukka "Jupi" Ruotsalainen pelasi alasarjoja ja divaria Nilsiässä SB Savossa samoihin aikoihin. Varmasti ei latausta puutu ainakaan valmentajien osalta, sillä molemmat erittäin voitontahtoisia kavereita niin kentällä kuin valmennushommissa.

Seuraa heitä
PSS:n tähtiä alkukaudella ovat olleet nuoret Rasmus Horn ja Joonas Föhr. Nuorten maajoukkueen ovia kolkuttelevat pelimiehet ovat päässeet suureen rooliin PSS:n miehistössä. Myös Petri Mäkeä kannattaa seurata. Pelipäällä ollessaan vaarallinen pelimies.

Welhojen kuumin pelaaja, niin kentällä kuin kentän ulkopuolella on Tomas Hoikkanen. Viime lauantaina mies pamautti Welhot tasoihin 11 sekunttia ennen päätössummeria vieden joukkueen jatkoajalle. Jatkoajalla maalintekijänä oli taas sama näyttävällä kaukolaukauksellaan.

Ottelu näytetään nettilähetyksenä, katso:
http://www.welhot.fi/news.php?id=915

to 6.12. klo 16:00 PSS - SB Welhot (Aurora Porvoo)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti