Ennakko: Top Team - SB Welhot

Kommentoi
Jälleen on aika pelata. Welhot matkaavat viikkopeliin torstaina Savonlinnaan Top Teamin vieraaksi. Tässä hieman ennakointia otteluun:

Nousijajoukkueiden kohtaaminen
Molemmat joukkueet nousivat viime kaudella Divariin varsin helposti, mutta yhtä helppoa ei sarjatasoa ylempänä ole ollut. Top Team on onnistunut saalistamaan tällä kaudella vain yhden voiton kymmenestä ottelusta, kaikki muut ovat päättyneet tappioon. Welhojen tilastot ovat värikkäämmät kolmella voitolla, kahdella tasurilla ja neljällä tappiolla.

Kotikenttäetu?
Top Team on sarjan yksi harvoista parketilla pelaavista joukkueista ja näin ollen heillä pienoinen etu tutusta kentästää. Myös Welhojen uskon lukeutuvan Top Teamin päävastustajiin, joilta olisi tarkoitus varastaa pisteitä.

Seuraa heitä
Top Teamin joukkueesta nousee muutama pelimies ylitse muiden. Ensisijaisesti kannattaa seurata Timo Käckiä, Matias Palmia ja Jani Laakkosta.

Welhojen joukkueesta kannattaa katseet kääntää ykkössentterin viitan ylleen napanneeseen Janne Pitkäseen. Pallon kanssa ajoittain maaginen pelimies on viime otteluissa ollut Welhojen ehdotonta eliittiä.

Torstaina 22.11.2012 KLO 18:30 OKL-halli Top Team-SB Welhot!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti