Ennakko: M-Team - SB Welhot

Kommentoi
SB Welhojen "etelän matka" lähestyy. Kun muut aukovat lauantaina joulukalenterien ensimmäistä luukkua, niin Welhot matkaavat Helsinkiin M-Teamin vieraaksi. Tässä hieman ennakkoa lauantai-iltapäivän taistoon.

Tilastojen valossa tasaväkistä
Sarjan yhdeksi ennakkosuosikiksi veikattu M-Team on saanut huomata sarjan tasaisuuden. Sijoitus sarjataulukossa ylemmässä keskikastissa, kun taas Welhot tulevat 5 pistettä jäljessä alemmassa keskikastissa. Kuitenkin Welhoilla 2 ottelua vähemmän pelattuna, eli lähtökohdat melko tasaiset otteluun.

Leschien taisto
Kaksi kovaa Leschiä kohtaavat lauantaina, kun Welhojen maalivahti Petri Lesch kohtaa vanhan joukkueensa, sekä huoltajaisänsä Petteri Leschin M-Teamin vaihtopenkillä. Kovaa psyykkausta odotettavissa koko kotijoukkueelta Petriä kohtaan?

Kuumat pelaajat
M-Teamin kuumin pelimies on tällä hetkellä Antti Itkonen. Todella hämäävän löysän oloinen pelimies taiteilee luovia siirtoja kentällä jatkuvalla syötöllä. Seuraamisen arvoinen pelimies. Myös Riku Reunamäki ja Mikko Aro hyvin kompanneet Itkosta. Myös mielenkiintoista nähdä, nähdäänkö SSV:stä maajoukkuetauon ajaksi M-Teamiin siirtynyt maalivahti Paolo Keinänen tolppien välissä

Welhoilla tämän hetken kuumin pelimies on Tero "Josse" Korhonen. Divarin ja kakkosen väliä farmisopimuksen turvin ravaava Josse on viimeisessä kolmessa pelaamassaan pelissään tehnyt yhteensä 14 tehopistettä (?). Myös seuraamisen arvoisia pelimiehiä ovat ykköspakkipariksi nousseet Iiro Lankinen ja Tomas Hoikkanen. 

Lauantaina 1.12 KLO 15.30 AC Ruskeasuo 4, M-TEAM - SB WELHOT! TERVETULOA!









0 kommenttia:

Lähetä kommentti