Ennakko: SB Welhot - SB Vaasa & Karhut

Kommentoi
Welhot palaavat sorvin ääreen ensiviikonloppuna, kun kuopiolaisyleisölle tarjotaan taas herkkua koko rahan edestä. Lauantaina Welhot isännöivät SB Vaasaa, kun taas sunnuntaina vastassa Porin Karhut. Tässä lyhyesti ennakointia viikonlopun peleihin ja vastustajiin.

SB Vaasa
Vaasan poikien peli on lähtenyt rullaamaan ennakoidusti. Ennen kauden alkua joukkuetta veikkailtiin keskikastin tai ylemmän keskikastin joukkueeksi, ja sieltähän joukkue tälläkin hetkeltä löytyy. 7. sija löytyy sarjataulukosta ja plakkarissa 4 voittoa ja 5 tappiota.

Vastustaja ennakkoon todella tuntematon itselleni, mikä vaikeuttaa vastustajan analysointia, mutta tilastojen perusteella Tero Saaristo ja Hannu Palomäki ovat olleet joukkueen tehokkaimpia pelaajia.

Karhut
Porin pojat löytyy sarjataulukosta alemmasta keskikastista. Liigasta putoamisen jälkeen paletti meni aika sekaisin ja porilaisilla kovaa taistelua putoamista vastaan tiedossa. 7 ottelua ovat tuoneet 2 voittoa ja 5 tappiota.

Kuitenkaan joukkuetta ei parane aliarvioida tippaakaan, sillä aiemmin tällä viikolla joukkue taipua M-Teamille vasta jatkoajalla. Tämä kertoo joukkueen todellisesta iskukyvystä. Karhuista kannattaa ehdottomasti seurata nuoria vastuunkantajia Rami Prokkia, Benjamin Lepolaa ja Petteri Hulkkoa.

Welhot nälkäisinä viikonloppuun
Kehnosti mennyt Indians peli antoi kiukkua tekemiseen. Muutaman viikon aikana Welhot saanut miehet sairastuvilta kuntoon ja joukkue on varmasti nuori ja nälkäinen kuten aiemminkin. Harjoituksissa on ollut kova tekemisen meininki ja työnteon merkitys korostui heikosti menneiden pelien jälkeen. Nälkää on!

Joukkueesta kannattaa tulevana viikonloppuna seurata oman faniklubin Facebookin puolellekin saanutta Harri Tavastia. Snipermaisen pelimiehen lapa on ollut viime peleissä kuumana ja toivotaan, että sama tahti jatkuu. Myös kannattaa seurata Riku Tuonosta ja Janne Pitkästä, jotka ovat viime aikoina olleet erittäin vaarallisia ja vaikeasti pidettäviä harjoituksissa.

SB Welhot - SB Vaasa la 10.11. klo 16 Kuopio-Halli
SB Welhot - Karhut su 11.11. klo 18 Kuopio-Halli
Tervetuloa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti