Kesäloma!!

Kommentoi
Käsi ja leipäveitsi kohtasivat kesän alla.

Täältä tullaan kesä! Viimeinen päivä koulussa pakerrettiin tänään pakettiin, ja lomille lähdettiin hyvillä mielin. Enää olisi hieman kouluhommia palautettava, ja sitten olisi koulu tältä lukuvuodelta siinä. 

Lomailla ehtii puolitoista viikkoa ennen kuin kesätyöt alkavat. Kesä kuluu tänä vuonna kirjaimellisesti rannalla liikuntakoulujen sekä uimakoulujen ohjaajana. Työ antaa myös hyvää peruskestävyysharjoittelua, kun tekee pitkiä päiviä matalalla sykkeellä. Täytyy vaan toivoa lämpimiä kelejä kesälle!

Joukkueen kanssa harjoittelu on lähtenyt käyntiin ja treeneissä on ollut paikoittain erittäin hyvääkin säpinää. Suurimpana ongelmana tässä vaiheessa kautta on osanoton puute, sillä päällekkäin sattuu paljon seuran talkoohommia, viimeisimpiä kouluhommia sekä lomamatkoja sun muita. Onneksi omatoimisen harjoittelun kulttuuri on kasvamaan päin, mistä voi olla ylpeä. 

Kesällä kesäkuun alusta omakin harjoittelu on hyvin pitkälle omatoimista. Nilsiään täytyisi alkaa pikkuhiljaa reeniporukkaa kasailemaan, jotta saisi pidettyä mailatuntumaa yllä, sekä mahdollisesti tehdä yhdessä fysiikkaharjoituksiakin.

Muutoin mieli on oikein hyvä, mutta urheilijan pahin vihollinen flunssa taas yllätti nyt alkuviikosta. Nyt täytyy malttaa pysyä levossa, jotta saadaan ukko pian kuntoon ja reenauksen makuun!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti