Viime viikko harjoitusten näkökulmasta

1 kommentti

Viime viikko oli harjoittelun suhteen ihan ok. Syyslomaviikon ansioista sain harjoiteltua monena päivänä kaksi kertaa päivässä. Viikon miinuksina voitaisiin kuitenkin pitää hieman alhaista kokonaisliikuntamäärää, joka oli n. 16h. Hieman alhaista liikuntamäärää selittää kuitenkin hieman tavallista kovemmat harjoittelut. Myös miinuksena voidaan pitää hieman alhaista lajiharjoittelua tai salibandyhöntsäilyn puutetta. Tämä johtuu osittain myös siitäkin, että Kuopiohallilla ei ollut salibandykentät käytössä. Tässä kuitenkin harjoitteluviikkoni 17.10-23.10.


Maanantai 17.10
Reeni n.2h:
-Ruohonleikkuu 30min
-futishöntsy
-ulko säbä höntsy

Reeni n. 2h
-puntti 55min
-ulko säbä höntsy n. 1h


Tiistai 18.10
Reeni 2h joukkuelaji


Keskiviikko 19.10
Lenkki 50min kova 

Puntti Perusvoima 1h 30min 


Torstai 20.10
Lenkki 40min kova

Reeni 1h 30min joukkuelaji
-ulkoilu 20-30min
-laji 1h

Vesijuoksu 30min


Perjantai 21.10
Reeni 1h 30min
-puntti, kevyt 45min
-vesijuoksu 45min

Reeni 2h 15min joukkuelaji


Lauantai 22.10
Reeni 1h 20min:
-kuntosali 20min
-vesijuoksu 1h


Sunnuntai 23.10
Lepo

Fanimatka Kajaaniin: Papas - PSS

Kommentoi

Fanimatka Kajaaniin seuraamaan miesten 1. divisioonan ottelua Papas - PSS ei tuottanut toivottua tulosta. Lähdimme kavereideni kanssa fanittamaan PSS:sää sekä erityisesti heidän nilsiäläislähtöisiä pelaajia Tomi "Raketti" Räsästä sekä Matti Turusta. Tietysti tarkkailun ja kannustuksen kohteena oli myös entinen valmentajani ja Nilsiässä aiemmin valmentanut Jukka Ruotsalainen. Papas kuitenkin vei lopulta ottelun jatkoajalla lukemin 7-6.

Pohjoisemmassa tuli vastaan jo lunta

Fanimatka ei saanut arvoistansa loppua, kun Papas tuli ottelun loppuminuuteilla tasoihin ja jatkoajalla ohi. PSS:n poikien kotimatka pohjoisesta kohti etelää piteni näin entisestään. Kumpikaan joukkue ei täysin säväyttänyt. Papaksella oli ottelun lopussa välillä hyvääkin peliä, mutta maalit olivat kaikkea muuta kuin näyttäviä. Ottelun ratkaisumaalikin lauottiin omalta kenttäpuoliskolta ja leijaili lopulta monen maskin takaa maalin perukoille.


Porvoon poikien päät ja selkärangat olivat myös varsin heikkoa tekoa. Heillä olisi ollut täysin mahdollisuus ratkaista peli monta kertaa, mutta mitä pidemmälle peli meni niin selkä suoristui puolustuksessa ja keskittyminen meni enemmän tuomareihin kuin itse pelaamiseen. Nyt Savo-Karjala alueella taas pelanneena huomaa miten erilailla tämän alueen pelaajat ovat nöyriä tekemään töitä, kuin etelämmässä.

Tomi Räsänen vasemmalla ja Matti Turunen keskellä alhaalla

Nilsiäläislähtöiset pojat antoivat kuitenkin mielestäni hyvät näytöt. Tomi Räsänen oli alakerrassa omaa luokkaansa. Voitti kaksinkamppailuja, riisti palloja ja pelasi fiksua pallollista peliä. Harmi vaan, että Tomin nilkka taisi pyörähtää ottelun toisessa erässä. Matti taas oli ottelun alussa hieman pimennossa, mutta kahdella loistavalla vaihdolla toisessa erässä Matti säväytti osaamistaan. Yksilösuorituksella pallo häkkiin ja toisessa tilanteessa yksilösuorituksella hyvä tilanne kaverilla, josta itse kävi lyömässä pallon lopulta sisään. Hyvä pojat!

Kuva 2 voittajaksi kansikuvan äänestyksessä!

Kommentoi

Kansikuvan äänestys päättyi tänä iltana klo 18. Lukijat saivat äänestää viidestä kansikuva ehdotuksesta ja ääniäkin äänestyksessä kertyi yhteensä 51. Voittajaksi selviytyi kuva2. Tässä alla kuvien saamat äänimäärät:

kuva1 4 ääntä (7%)
kuva2 29 ääntä (56%)
kuva3  8 ääntä (15%)
kuva4 8 ääntä (15%)
kuva5 2 ääntä (3%)

Kiitos kaikille äänestäjille!

Äänestä parasta "kansikuvaa"

Kommentoi
Nyt on lukijoilla mahdollisuus antaa oman äänensä blogin ulkoasua koskien. Blogin oikealta sivulta löydät äänestyksen, josta voit äänestää haluamaasi kuvaa etusivun kansikuvaksi. Äänestysaikaa on sunnuntaihin klo 18 asti. Osallistu äänestykseen!

Tässä vaihtoehdot kuvista: 

KUVA1

KUVA2

KUVA3

KUVA4

KUVA5

Syysloman kuulumiset

Kommentoi
"Kansi"-kuva vaihtoehtoja tuli kuvailtua mm. Kotkankalliolla.

Koulussamme on tälläviikolla itsenäisen työskentelyn viikko. Kuitenkin mikäli työt ovat hyvällä mallilla tämä viikko tarkoittaa syyslomaviikkoa, kuten itselläni. Myöskään otteluita ei tällä viikolla ole, joten olen tehnyt vähän kovempiakin harjoituksia. Tässä kuulumisia ja ajankohtaisia asioita:

- Mahtava oli alku lomalla käydä ottamassa pari päivää rennosti Nilsiässä perheen luona. Pihasäbäkenttä oli pystyssä ja muutamat pikkuhöntsyt tuli tietysti pikkuveljen kanssa otettua. Myös Nilsiän punttisalilla oli kaikki ennallaan.

- Blogiin tulossa uudistuksia ulkoasun suhteen lähiaikoina. Uusi "kansi"-kuva ja vähän selkeämpi ja tilavampi ulkoasu olisi tarkoitus tehdä.

- Ottelut jatkuvat tiistaina 25.10 klo 19.00, kun "matkustamme" Säyneisen Salvan vieraaksi Pohjantien liikuntahallille.

Pelipäivän aamupala

Kommentoi

Pelipäivän tukevampi aamupala lounaan kanssa yhdistettynä.

Täältä löytyy myös Jari Turusen kuvagalleria viime ottelusta PyU:ta vastaan.

Ennakko: PISABA - SB WELHOT

Kommentoi
Pisaba kohtaa kotikentällään lauantaina 15.10 SB Welhot Kuopiosta. Tilanne ottelua ajatellen on jännittävä, sillä molemmat joukkueet ovat onnistuneet saamaan 4 pistettä kasaan.  Pisaballa on kuitenkin vain kaksi peliä takana kun taas Welhoilla kolme. Alle nostettu pointteja lauantain ottelusta:

Alkukausi
Pisaban alkukausi on alkanut valoisasti. Kaksi selkeää voittoa KLC:stä ja Vartasta. Pisaban vastustajat eivät kuitenkaan ole kaavailtu aivan kärkikastiin, joten aika odotetunlainen alku Pieksämäkeläisjoukkueelle.

Welhojen alkukausi on hieman yskähdellen lähtenyt käyntiin. Ensimmäiseksi tappio SB Welhot Nilsiälle, jonka jälkeen taisteluvoitto Lebasta ja nihkeä voitto PyU:sta. Kuitenkin peli on pikkuhiljaa kehittynyt ja joukkue on varmasti nälkäinen.


Nikulainen entistä seuraansa vastassa
Welhojen kapteeni Jarno "Jarppi" Nikulainen pääsee pelaamaan entistä joukkuettaan Pisabaa vastaan. Pieksämäen parketilla tekniikkansa hioneen sentterin kohtaaminen entistä joukkuettaan vastaan voi olla mielenkiintoinen. Kauden alla pelatussa harjoituspeleissä ainakin oli pientä huutelua havaittamissa.


Kuumat pelaajat
Welhoilla kuumia pelaajia ovat ykköskentän vasen laituri Mikko "Nuha" Holopainen, joka viimeisteli pari tärkeää maalia viime ottelun kolmannessa erässä. Pisaballa Jari Piispasen lisäksi tehokkaana on ollut Joni Lempinen, joka kahdessa pelissä nakuttanut tehot 3+2=5. Myös Henri Tarvaista kannattaa pitää silmällä.

Parketti alusta Pieksämäellä
Pisaballa on ottelussaan kotikenttäetu ja varsinkin kun he pelaavat parkettialustalla. Welhot harjoittelevat pääosin matolla, ja kysymys kuuluukin kuinka saadaan kuviot toimimaan parketilla? 


Mikäli Pieksämäellä päin liikut lauantaina, niin tervetuloa katsomaan Pisaba - SB Welhot klo 15.00 Pieksämäen Urheilutalo!

Paketti SuperYellow:lta

Kommentoi
Postissa kolahti tänään paketti SuperYellow:lta.



Tämä riittää...

Kommentoi
Illan pelin ottelupöytäkirja.

Ennakko: SB WELHOT - PyU

Kommentoi
Welhojen tiivis tahti pelien suhteen jatkuu, kun huomenna tiistaina Welhot saavat kotikentälleen vastaan Pyhäselän Urheilijat. PyU on pelannut tähän mennessä 2 ottelua, joista saalistanut yhden voiton ja yhden tasapelin. Alle nostettu jälleen kerran ajankohtaisia pointteja tiistai-illan koitoksesta.

Jukka Pellinen VS Markus Ketonen
Molempien joukkueiden parhaat pistemiehet ovat sarjan kymmenen parhaan joukossa pistepörssissä. Joukkueelleen tärkeä entinen liigajyrä Markus Ketonen majailee ykköspaikalla, kun taas Welhojen Jukka Pellinen löytyy sijalta 7. Kumpi on paremmassa vireessa tiistaina?

Nuorisokaartit vastakkain
Pyhäselän joukkue koki kesällä kovan nuorennusleikkauksen. Molemmilta joukkueilta löytyy paljon pelaajia jotka ovat syntyneet 90-luvun alkupuolella. Welhoilla hyvässä iskussa nuorisokaartista on ollut mm. Tero Korhonen ja Heikki Koivisto. PyU:n joukkueesta pisteiden valossa kausi on lähtenyt käyntiin hyvin Antti Juvosella ja Roope Honkasella.

Welhojen epätasaisuus
Welhot ovat esittäneet varsin epätasaisia otteita alkupeleissä. Joko nyt otteet tasaantuu?

Tervetuloa katsomaan Kuopiohallille tiistaina 11.10 klo 19.00!

SB Welhojen ennakko ottelusta

Uusi yhteistyökumppani: SuperYellow

Kommentoi


Reenipäiväkirja80 saa uuden yhteistyökumppanin, muotoiluyritys SuperYellow:n, joka suunnittelee ja valmistuttaa asusteita ja vaatteita. Cooleja ja nuorekkaita vaatteita valmistavan yrityksen tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Tervetuloa & kiitos SuperYellow!

Lokakuun alun kuulumiset

Kommentoi

Kauden alettua on ollut vähän kiireisempää, kun painanut koulua, treenannut aika ahkerasti sekä pelejä ollut. Tässä hieman kuulumisia:

-Kahden ottelun tappioputki virallisista otteluista saatiin katkaistua torstaina kun Leba 96 saapui revanssiin Kuopiohallille. Cupin lammastelu oli unohdettu ja Welhot näyttivät mallikasta pelaamista. Taktisen puolen muutokset toivat peliin tarvittavan lisän, jotta peli hoidettiin lopulta lukemin 10-5. Itse olin pelissä eniten "lammas", muun joukkueen suorittaessa vakuuttavasti. Uuden mailan ja alkujen huonojen vaihtojen yhdistelmän jälkeen en saanut koottua itseäni riittävän hyvin. Onneksi kuitenkin muu joukkue oli pelipäällä torstaina!

-Pelit jatkuvat varsin nopeasti. Viikonlopun tässä saa levätä ja ottaa kevyemmin, kun taas jo tiistaina on tositoimien aika. PyU saapuu Kuopiohalliin vieraaksi.

-Koulussa jakso lähestyy loppuaan, tarkoittaen hieman enemmän töitä sen suhteen. Täytyy saada hoidettua itsenäiset työt kuntoon ennen palautuspäiviä, jotta syysloman voi ottaa siten rennommin. Muun muassa mielenkiintoinen essee: "minä ja luovuus" täytyisi saada alulle.

-Kuvia SB Welhot - Leba 96 -ottelusta löytyy seuraavan linkin takaa: http://jat.kuvat.fi/kuvat/SALIBANDY/SB+Welhot++2011-2012/SB+Welhot+-+LEBA+061011+%2810-5%29/

-Haluaisin muokata blogin ulkoasua. Kunhan saan tässä kouluhommat alta pois ja aikaa hieman enemmän, niin tarkoitus olisi muokata blogia hieman leveämmäksi. Näin saisin hieman enemmän tilaa teksteille sekä muulle "tavaralle"

Leba 96 - SB Welhot maalikooste

Kommentoi
Suomen Cupissa matka loppui lyhyeen. Leba oli viikonloppuna vahvempi lukemin 14-8. Ensi torstaina revanssi Kuopiossa sarjapelin merkeissä. Alla Leban tekemä maalikooste sunnuntain ottelusta, jossa mm. allekirjoittaneen epäonnistunut rangaistuslaukaus. Videon pääset katsomaan isompana katsomalla sen Youtuben kautta.