Ennakko: PISABA - SB WELHOT

Kommentoi
Pisaba kohtaa kotikentällään lauantaina 15.10 SB Welhot Kuopiosta. Tilanne ottelua ajatellen on jännittävä, sillä molemmat joukkueet ovat onnistuneet saamaan 4 pistettä kasaan.  Pisaballa on kuitenkin vain kaksi peliä takana kun taas Welhoilla kolme. Alle nostettu pointteja lauantain ottelusta:

Alkukausi
Pisaban alkukausi on alkanut valoisasti. Kaksi selkeää voittoa KLC:stä ja Vartasta. Pisaban vastustajat eivät kuitenkaan ole kaavailtu aivan kärkikastiin, joten aika odotetunlainen alku Pieksämäkeläisjoukkueelle.

Welhojen alkukausi on hieman yskähdellen lähtenyt käyntiin. Ensimmäiseksi tappio SB Welhot Nilsiälle, jonka jälkeen taisteluvoitto Lebasta ja nihkeä voitto PyU:sta. Kuitenkin peli on pikkuhiljaa kehittynyt ja joukkue on varmasti nälkäinen.


Nikulainen entistä seuraansa vastassa
Welhojen kapteeni Jarno "Jarppi" Nikulainen pääsee pelaamaan entistä joukkuettaan Pisabaa vastaan. Pieksämäen parketilla tekniikkansa hioneen sentterin kohtaaminen entistä joukkuettaan vastaan voi olla mielenkiintoinen. Kauden alla pelatussa harjoituspeleissä ainakin oli pientä huutelua havaittamissa.


Kuumat pelaajat
Welhoilla kuumia pelaajia ovat ykköskentän vasen laituri Mikko "Nuha" Holopainen, joka viimeisteli pari tärkeää maalia viime ottelun kolmannessa erässä. Pisaballa Jari Piispasen lisäksi tehokkaana on ollut Joni Lempinen, joka kahdessa pelissä nakuttanut tehot 3+2=5. Myös Henri Tarvaista kannattaa pitää silmällä.

Parketti alusta Pieksämäellä
Pisaballa on ottelussaan kotikenttäetu ja varsinkin kun he pelaavat parkettialustalla. Welhot harjoittelevat pääosin matolla, ja kysymys kuuluukin kuinka saadaan kuviot toimimaan parketilla? 


Mikäli Pieksämäellä päin liikut lauantaina, niin tervetuloa katsomaan Pisaba - SB Welhot klo 15.00 Pieksämäen Urheilutalo!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti