Lokakuun alun kuulumiset

Kommentoi

Kauden alettua on ollut vähän kiireisempää, kun painanut koulua, treenannut aika ahkerasti sekä pelejä ollut. Tässä hieman kuulumisia:

-Kahden ottelun tappioputki virallisista otteluista saatiin katkaistua torstaina kun Leba 96 saapui revanssiin Kuopiohallille. Cupin lammastelu oli unohdettu ja Welhot näyttivät mallikasta pelaamista. Taktisen puolen muutokset toivat peliin tarvittavan lisän, jotta peli hoidettiin lopulta lukemin 10-5. Itse olin pelissä eniten "lammas", muun joukkueen suorittaessa vakuuttavasti. Uuden mailan ja alkujen huonojen vaihtojen yhdistelmän jälkeen en saanut koottua itseäni riittävän hyvin. Onneksi kuitenkin muu joukkue oli pelipäällä torstaina!

-Pelit jatkuvat varsin nopeasti. Viikonlopun tässä saa levätä ja ottaa kevyemmin, kun taas jo tiistaina on tositoimien aika. PyU saapuu Kuopiohalliin vieraaksi.

-Koulussa jakso lähestyy loppuaan, tarkoittaen hieman enemmän töitä sen suhteen. Täytyy saada hoidettua itsenäiset työt kuntoon ennen palautuspäiviä, jotta syysloman voi ottaa siten rennommin. Muun muassa mielenkiintoinen essee: "minä ja luovuus" täytyisi saada alulle.

-Kuvia SB Welhot - Leba 96 -ottelusta löytyy seuraavan linkin takaa: http://jat.kuvat.fi/kuvat/SALIBANDY/SB+Welhot++2011-2012/SB+Welhot+-+LEBA+061011+%2810-5%29/

-Haluaisin muokata blogin ulkoasua. Kunhan saan tässä kouluhommat alta pois ja aikaa hieman enemmän, niin tarkoitus olisi muokata blogia hieman leveämmäksi. Näin saisin hieman enemmän tilaa teksteille sekä muulle "tavaralle"

0 kommenttia:

Lähetä kommentti