Fanimatka Kajaaniin: Papas - PSS

Kommentoi

Fanimatka Kajaaniin seuraamaan miesten 1. divisioonan ottelua Papas - PSS ei tuottanut toivottua tulosta. Lähdimme kavereideni kanssa fanittamaan PSS:sää sekä erityisesti heidän nilsiäläislähtöisiä pelaajia Tomi "Raketti" Räsästä sekä Matti Turusta. Tietysti tarkkailun ja kannustuksen kohteena oli myös entinen valmentajani ja Nilsiässä aiemmin valmentanut Jukka Ruotsalainen. Papas kuitenkin vei lopulta ottelun jatkoajalla lukemin 7-6.

Pohjoisemmassa tuli vastaan jo lunta

Fanimatka ei saanut arvoistansa loppua, kun Papas tuli ottelun loppuminuuteilla tasoihin ja jatkoajalla ohi. PSS:n poikien kotimatka pohjoisesta kohti etelää piteni näin entisestään. Kumpikaan joukkue ei täysin säväyttänyt. Papaksella oli ottelun lopussa välillä hyvääkin peliä, mutta maalit olivat kaikkea muuta kuin näyttäviä. Ottelun ratkaisumaalikin lauottiin omalta kenttäpuoliskolta ja leijaili lopulta monen maskin takaa maalin perukoille.


Porvoon poikien päät ja selkärangat olivat myös varsin heikkoa tekoa. Heillä olisi ollut täysin mahdollisuus ratkaista peli monta kertaa, mutta mitä pidemmälle peli meni niin selkä suoristui puolustuksessa ja keskittyminen meni enemmän tuomareihin kuin itse pelaamiseen. Nyt Savo-Karjala alueella taas pelanneena huomaa miten erilailla tämän alueen pelaajat ovat nöyriä tekemään töitä, kuin etelämmässä.

Tomi Räsänen vasemmalla ja Matti Turunen keskellä alhaalla

Nilsiäläislähtöiset pojat antoivat kuitenkin mielestäni hyvät näytöt. Tomi Räsänen oli alakerrassa omaa luokkaansa. Voitti kaksinkamppailuja, riisti palloja ja pelasi fiksua pallollista peliä. Harmi vaan, että Tomin nilkka taisi pyörähtää ottelun toisessa erässä. Matti taas oli ottelun alussa hieman pimennossa, mutta kahdella loistavalla vaihdolla toisessa erässä Matti säväytti osaamistaan. Yksilösuorituksella pallo häkkiin ja toisessa tilanteessa yksilösuorituksella hyvä tilanne kaverilla, josta itse kävi lyömässä pallon lopulta sisään. Hyvä pojat!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti