Yksi kolmesta Cowboysta, Tero Korhonen

Kommentoi

Tänään haastattelussa yksi minun vanhoista valmennettavista junioriajoilta, eli Tero Korhonen. Ei Tero Josse Korhonen vaan Tero Korhonen. "Tertsi" oli mukana toissa kaudella joukkueessa, mutta viime kaudeksi siirtyi Nilsiään kakkosdivariin ja painoi sarjassa kammopisteet. Rightin puolen pistenikkareita tarvitaan aina! Toivotaan, että hanat aukeavat Divarin puolellakin. 

Kuka olet ja millä nimellä sinua joukkueessa kutsutaan? Onko nimen pohjalla joku tarina?
- Olen Tero Korhonen (Senior), tunnetaan myös nimillä Cowboy, Tertsi tai Turo. Yksi kolmesta nilsiän cowboysta.

Miksi SB Welhot?
- Opiskelen ja asun Kuopiossa. Ainoa ja oikea seura, Welhot! (Välillä Kuopio, välillä Nilsiä)

Mitä teet pelikentän ulkopuolella?
- Tykkään olla kavereiden seurassa ja pysyä liikkeessä. Tulee urheiltua salibandyn ohella muutenkin paljon ja seurattua urheilua tiiviisti. Koulun ja salibandyn ohella myös mahdollisimman paljon käyn metsästämässä kotikonnuilla.

Tavoitteesi tulevalle kaudelle?
- Vakiinnuttaa pelipaikkaa ja päästä hyvin divarin vauhtiin mukaan. Tavoitteena myös auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon omilla vahvuuksilla. Konkreettinen tavoite voisi olla vaikka 10 maalia.

Mitkä koet omiksi vahvuuksiksi kentällä? Missä riittää parantamista?
- Omia vahvuuksia veto (ei kova mutta tarkka), jäähyjen hankkiminen vastustajille ja tietty yllätyksellisyys kentällä. Parantaa voisi vedon kovuutta varsinkin suoraan syötöstä, fysiikkaa ja puolustuspeliä.

Onko sinulla omia pelipäivän rutiineja? Mitä?
- Kotipelipäivänä tietty ruoka pitää syödä ja kuuntelen aina yhden tietyn biisin ennen pelejä. Myös aina sama paikka maalinedushuudatuksessa ennen peliä.

Mitä terveisiä lähetät kuopiolaisyleisölle?
- Tulkaahan kannustamaan Welhot voittoon kuopiohallille! Luvassa viihdyttävä kausi ja varmasti vauhdikasta peliä ja suuria tunteita! Tätä hommaa kuitenkin tehdään itselle, mutta myös faneille, joten eikun vaan Welho-huivit kaulaan ja kentän laidalla nähdään!

Syöttö vai laukaus? - Laukaus
Lämäri vai ranari? - Ranari
Lenkki vai puntti? - Lenkki
Venyttely vai foam rollailu? - Venyttely
Reissupeli vai kotipeli? - Kotipeli !

Pelikaverin kommentti:Tero Korhonen aloittaa toista kauttaan Kuopion Welhoissa. 2. Divarissa mukavia tehoja naputtelut laituri voisi tulevana kautena lyödä itsensä läpi myös divarissa.
- Manu Rytkönen


Reenipäiväkirja80 kiittää!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti