Kummiyritykseni 2015-2016: Nuortenilta.fi

Kommentoi


Lisenssit maksettu, treenipelit pelattu ja viimeisiä vapaita viikonloppuja viedään ennenkuin päästään tositoimiin. Ensi torstaina Welhot starttaavat kauden Joensuussa Josbaa vastaan. Sitä ennen kuitenkin esitellään tulevan kauden kummiyritykseni Eelim nuoret ry, eli Nuortenilta.fi.

Viikolla pakkailtiin treenipeleihin, pian pakkaillaan sarjapeleihin!

Muutaman tuttavan kautta tuli puheeksi, että Kuopion Helluntaiseurakunnan nuoret haluasivat lähteä tukemaan urheiluani, sekä tekemään yhteistyötä kanssani. Helluntaiseurakunta oli minulle ennestään tuttu, sillä sieltä löytyy muunmuassa monta kaveria, joihin olin tutustunut pelikentillä. Myös olen jonkin kerran seurakunnassakin pyörähtänyt, kun on pelikiireiltä joutanut.

Opintojen päätyttyä ja aiemman kummiyritykseni Kuopion Muotoiluakatemian keskityttyä muihin toimiin, tämä uusi kummiyritys olikin enemmän kuin sopiva tähän tilanteeseen. Pelipaitaani tulee koristamaan Nuortenilta.fi -logo, joka mainostaa Eelimin nuorten järjestämiä joka lauantaisia nuorteniltoja. Hienoa saada tehdä yhteistyötä ja mainostaa asioita, jotka ovat sydäntä lähellä.

Kiitos Nuortenilta.fi ja tervetuloa remmiin mukaan!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti