Yhteistyöt jatkuu: Puma, Fat Pipe, Nilsiän lukio ja Funlus Oy!

Kommentoi
Jo usean vuoden kestänyt yhteistyö Puman kanssa saa jatkoa

Kummiyritykseni Nuortenilta.fi:n lisäksi laaja yhteistyöverkosto jatkaa tulevalle kaudellekin. On mahtavaa, että tukijoita löytyy tukemaan savolaista salibandyä eteenpäin. On siunattu olo saada edustaa näitä kaikkia yrityksiä tulevallakin kaudella.

Tulevan kauden pelikenkänä nähdään joko evoSPEED Star IV (vasemmalla) tai evoSPEED indoor 1.4 -kengät

Puma
Puman kanssa yhteistyö alkoi muutama kausi sitten. Seuramme tekstiilit tulevat Puman kautta, joten oli luontevaa kysyä tukea sieltä. Tulevallakin kaudella pelaan Puman sisäpelikengillä. Viime vuonna käyttämieni evoSPEED Star -kenkien lisäksi otin käyttöön evoSPEED indoor 1.4 -kengät, joista löytyy hieman enemmän tukea. Saa nähdä kummat kengät vakiintuu käyttöön, mutta hyvältä vaikuttaa tämän kauden mallit.



Fat Pipe
Welhojen mailakumppani Fat Pipe jatkaa myös yhteistyökumppaneissa. Olen saanut työskennellä yrityksen kanssa jo vuoden päivät ja näin ollen myös yhteistyö jatkuu tulevalla kaudellakin. Hienoa, että yhteistyö toimii ja pelivälineet ovat viimeisen päälle. Alkaneen kauden mallistosta löytyy monta huikeaa uutuutta, mutta yksi ylitse muiden on ehdottomasti PP-lavat, joista itselläni Orc on käytössä.

Nilsiän lukio
Vanha opinahjoni jatkaa yhteistyökumppaninani tulevalla kaudellakin. Hienoa on saada tukea entiseltä oppilaitokseltani. Nilsiän lukiosta löytyy myös salibandylinja, jossa opiskelleita pelimiehiä löytyy Welhojen edustusjoukkueesta. Muun muassa Ronit, Tuononen ja Väänänen ovat opiskelleet siellä, samoin Tero Korhonen.

Funlus Oy
Kuopion Nilsiästä kotoisin oleva digitaalinen mainostoimisto Funlus Oy jatkaa tukijana tulevallakin kaudella. Mahtavaa, että kotikylän yritykset haluavat olla mukana tukemassa urheiluani. Hienoa saada edustaa firmaa.

Suurkiitos yhteistyökumppaneille, huikeaa saada ympärille näin kattava tiimi tukijoita. I`m blessed!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti