Voitolla joulun viettoon

Kommentoi

Viikonloppuna tähtäimessä oli neljä pistettä. Se ei toteunut, mutta pakko myöntää, että voittoon oli mukava lopettaa syyskausi. Tässä vielä pari ajatusta illan ottelusta.

- Tuomarilinja puhututti koko ottelun ajan puolin ja toisin. Eilinen peli oli tietenkin myös tuomareiden varjona, mikä ehkä ainakin yleisössä huomattiin. Kovaa saatiin mennä puolin ja toisin, mikä teki lopulta ottelusta vauhdikkaan.

- Vastustaja oli mukana Kuopiossa vain kahdella kentällisellä, mikä oli yksi ratkaiseva tekijä lopputuloksen kannalta. Mielestäni meillä riitti jalka paremmin loppua kohti, sillä tiivistystä teimme vasta viimeiseen erään.

- Loviisasta illan onnistujiin täytyy nostaa ehdottomasti Sami Aalto, joka esiintyi edukseen ainakin kentällä. Kaveri nakutteli 3 tehopistettä ja sai parhaan pelaajan palkinnon. Muita mainitsemisen arvoisia kavereita mielestäni Andreas Hietala, joka välillä purjehti näyttävästi Welho-puolustuksen välistä. Myös Tuomas Savukoski hämmensi tuttuun tapaan ja ehkä hieman pisti matoa koukkuun minun jäähyn suhteen.

Kuitenkin mukava on tauolle lähteä voitto taskussa, ja vielä näin tiukan ja tunteikkaan pelin päätteeksi. Myös oli mahtava nähdä Kuopio-Hallilla meininkiä ja niitä tuttujen määrää, jotka olivat hallille löytäneet. Mahtava nähdä teidät kannustamassa hallilla illasta toiseen!

Faneilta saadut joululahjat, huippua.

Olen tainnut myös saada fanijoukon, huippua!

Nyt huilataan ja pistetään mies kasaan. Ilmeisesti plantaarifaskiitti on vaivannut syyskauden lopun ajan ja se olisi tarkoitus huilauttaa kuntoon. Se on näkynyt hieman otteissa, vaikka tilastoissa se ei olekaan juuri näkynyt. Juoksuun vaikuttanut kantapään kipu on tosiaan haitannut koko syksyn ajan, ja toivottavasti nyt tauon aikana saan sen hoidettua pois. Kohti kevättä mennään ja silloin olisi hyvä olla kunnossa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti