Ennakot: LASB & Loviisan Tor

Kommentoi

Tänä viikonloppuna pelataan tämän vuoden viimeiset pelit. Mahtava päästä vielä Kuopio-Hallille lopettelemaan syyskausi. Tässä hieman ennakointia tulevista peleistä:

LASB
-Lammin Salibandy on aloittanut kauden erittäin vahvasti. Plakkarissa heillä on vain kolme tappiota, mikä on tässä sarjassa todella vähän. Vain Steelerssillä on vähemmän tappioita kuin Lasbilla. Joukkue on pystynyt voittamaan kaikki heidän päävastustajansa, ja tappiot ovatkin tulleet Steelerssille, Blue Foxille ja SB Vaasalle, joita on kaavailtu aivan sarjan piikkipaikoille.

-Joukkue on pirteä joukkue, jossa yhdistyy mukavasti nuoruus ja kokemus. Kokeneemmasta päästä kannattaa ehdottomasti seurata Heikki Hätöstä, joka pelillisellä esimerkillään johtaa joukkuetta. Nuoremmasta kaartista kannattaa seurata Kainulaisen veljeksiä, joilta on myös kausi varsin mallikkaasti lähtenyt käyntiin.

Loviisan Tor
- Loviisan kohtasimme kertaalleen kauden alussa, jolloin olimme lopulta vahvempia jatkoajan jälkeen lukemin 3-4. Ottelu oli tuolloin erittäin tunteikas ja tiukka, joka olisi voinut kääntyä suuntaan tai toiseen.

- Loviisaa vastaan on mukava pelata. Heiltä löytyy kokeneita pelimiehiä runsaasta, joita vastaan on ilo päästä pelaamaan. Kokeneemmasta päästä kannattaa seurata Peik Salmista ja Joni Niirasta, joilla vyöllään mukava määrä pelejä Salibandyliigasta. Myös Andreas Hietala on varsin miellyttävä pelaaja. Alkukauden kamppailusta puuttunut, vanha joukkuekaverini Tampereen ajoilta Tuomas Savukoski on palannut kentille varsin tehokkaana, ja nakutteli viime ottelussa mukavat 4+2 tehot. Katsotaan jos jotain pientä joululahjaa Savukoskelle löytäisi ;). Villinä korttina seurattavien listalle nostaisin myös Sami Aallon. Katsotaan millaiset näytöt mies saa Kuopiossa annettua.

SB Welhot
-Welhojen tekeminen on ollut viimeisimmissä otteluissa varsin mallikasta. Joukkueemme on löytänyt syyskauden loppuun uuden vaihteen. Olemme ottaneet henkisiä askelia eteenpäin, vaikkei pistepussi ole liikaa vielä täyttynyt. Eteenpäin ollaan menty.

-Welhoista kannattaa seurata Nilsiästä kakkosdivarista jälleen siirtynyttä Juha Airaksista. "Airi" on tässä vuosien varrella sahannut Divarin ja kakkosen väliä, ja näin ollen tuttu mies kuopiolaisyleisölle. Toivotetaan "Airi" tervetulleeksi jälleen Kuopioon.

- Myös kannattaa pistää seuraukseen tulikuuma maalitykki Eero Vepsäläinen, sekä joukkueen osallistumistilaston kärki Janne Pitkänen. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti