Watch and learn!

Kommentoi

Pavel Datsyukin videot on suosikkilistallani korkealla

Juttelimme pikkuveljeni kanssa taidosta. Olen ollut hyvällä tavalla kateellinen hänen taidolleen, ja joskus pihapelit hävinneenä myös huonommallakin tavalla. Kysyin pikkuveljeltä suoraan, että miten hänestä on tullut niin taitava, niin hän sanoi yksinkertaisen ohjeen: watch and learn.

Pikkuveljeni on viime vuodet istunut ahkerasti Youtuben ääressä katsoen jääkiekko-, salibandy- ja korisvideoita, jonka jälkeen lähtenyt pihalle treenaamaan. Varsinkin jääkiekossa ja koriksessa tarjolla on runsaasti highlight-videoita, joista pääsee katsomaan huippupelaajien taitoja. Pikkuveljeni oli sitä mieltä, että liikkeiden kopioiminen videoista ja niiden treenaaminen on yksi suurin syy hänen taitoihinsa. Pystyn samaistumaan ajatukseen, näinhän minäkin tein pienenä! VHS-videolta löytyi Janne Tähkän ilmaveivipätkiä, sekä salibandyn MM-finaaleja, joita tuli kelattua päivittäin.

Nyt kesällä minulla on mahtavat tilat minulla kehittää taitoja. Kotipihan salibandymaalille ja laukaisualustalle on matkaa noin 20 metriä. Täytyy vielä yrittää ehtiä katsoa pari videota Youtubestakin inspiraation löytämiseksi!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti