Welhojen divarinousijat pelaaja pelaajalta

4 kommenttia
Projekti "divarinousu" saatiin päätökseen monen henkilön yhteisvoimin. Tässä vaiheessa kautta on hyvä esitellä divarinousijoita ja antaa heille kiitosta. Suuri duuni tehtiin yhdessä JOUKKUEENA! Tässä divarinousijat pelaaja pelaajalta ja muutama sananen kustakin allekirjoittaneen näkökulmasta:

Kuronen Antti "Kupi"
Teki suuren työn kun lähti vielä loppukaudeksi mukaan divarinousuprojektiin. Oli joukkueessa suuressa roolissa ratkaisupeleissä ja pääsi todella hyvin joukkueeseen sisälle, vaikka monia aluksi mietitytti kuinka "Kupi" sulautuu nuorten poikien joukkueeseen. Opin paljon kokeneelta pelimieheltä! Aluksi oli vaikea pelata pelaajan rinnalla, jonka nimeä on lapsena huutanut Nilsiän liikuntahallilla, mutta tämä unohtui nopeasti. Kiitos Kupi!

Nikulainen Jarno "Jarppi"
Parin ottelun jälkeen pääsin "Jarpin" rinnalle pelaamaan ja palaset loksahtelivat nopeasti paikalleen. Loistava pelimies ja kapteeni, joka ohjasi joukkuetta miehen elkein! Pieni loukkaantuminen hidasti menoa kauden aikana, mutta palasi karsintoihin entistä tehokkaampana.

Purhonen Pasi "Mopsi"
Puolustuksen snaipperi. Mopsi nakutteli runkosarjassa huikeita pisteitä peleissä niin kaukolaukauksilla, kuin ylivoimasta lähietäisyyksiltä. Luuti ykköskentän takana kokokauden ja oli ansaitusti joukkueen paras runkosarjapelaaja.

Airaksinen Juha "Airi"
Entinen valmennettava, nykyinen pelikaveri Airi pelasi jälleen hyvän kauden. Nilsiässä alkukaudella suuressa roolissa ja paljon pisteitä. Kuopioon siirtyminen ja hyvät esitykset jatkuivat jälleen. Pelasi sekä hyökkääjänä, että puolustajana ja molemmissa homma toimii. Ainoana tahrana viimeinen karsintapeli, joka jäi pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

Viinikainen Aleksi "Leksi"
Loistava mies niin kentällä, kuin sen ulkopuolella. Kauden aikana hoiti kapteenin tehtäviä mallikkaasta Nikulaisen loukkaannuttua. Taistelee, raataa, tsemppaa ja pistää kaikkensa joukkueen eteen, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Ketjukaveri vailla vertaa. Tahrana kaudesta alaraajavamma, joka sotki karsintapelit. Oli kuitenkin joukkueen tukena loppuun asti. Ystävä.

Tuononen Riku
Armeija sotki taitavan ja isokokoisen tähtipuolustajan kautta. Kuitenkin viimeisessa karsintapelissä näytti mikä hän on miehiään.Runkosarjassa jäi paljon pelejä välistä, mutta pelaamissaan peleissä loisti entiseen tapaan.

Koivisto Heikki "Hessu"
Nuorisolupaus Hessu parantaa kuin sika juoksuaan. Väläytteli taitoaan runkosarjassa näyttävillä harhautuksillaan, ja karsintapelitkin alkoivat luistaa alkujännityksen jälkeen. Loistavaa peliä karsinnoissa Pitkäsen Jannen ja Tero Korhosen rinnalla.

Korhonen Tero "Josse"
Jossen kautta haittasi polvileikkaus, mutta mies pääsi nopeasti kuntoon. Taitava hyökkääjä pelasi hyvät karsinnat Pitkäsen Jannen ja Koiviston Heikin kanssa.

Kosunen Teemu "Piisu"
Piisun kautta hidastivat sairastalut. Flussaa oli miehellä flunssan perään. Puolustajana varmaakin varmemmat otteet ja hoiti jämptisti kapteeniston työt. Leppoinen kaveri myös kentän ulkopuolella.

Pitkänen Janne
Kuumapäinen Janne Pitkänen näytti karsinnoissa mistä on tehty. Alkukaudella hieman tuskastelua ja kiukuttelua, mutta karsintojen alkaessa mies oli kuin uudesti syntynyt. Mukana tärkeissä maaleissa. Myös "onkimato"-lempinimen saanut Janne on taitava ja liukas pallon kanssa.

Nenonen Mikko "Nepo"
Ylöspäin pelaava puolustaja pelaa aina tilanteen loppuun asti. Kovaa duunia puolustussuuntaan ja tukee hyökkäyksiä hyvin ylöspäin. Nautti muutaman kerran parhaan pelaajan palkinnon kotiyleisön edessä loistavilla peleillä.

Toikkanen Joonas "Toke"
Nopeakinttuinen ja hyvälaukauksinen Toke pelasi perusvarmaa peliä illasta toiseen. Voittaa kaksinkamppailuja nopeudellaan ja pystyy ratkaisemaan laukauksellaan.

Laakkonen Johannes
Checking line-osastoa. Raatoi ja teki arvokasta duunia kolmoskentän kanssa. Kulmatrombien erikoismies pääsi nauttimaan niin muutamasta nätistä osumasta, kuin kiekkoharhautuksista. 

Hiltunen Jussi
Checking line-osastoa. Powerforward sai kuuman lavan ja hyvän maalivireen loppukaudesta. Pikkupeleissä pitelemätön mies.  

Holopainen Mikko "Nuha"
Intti sotki Nuhan kautta pahasti. Alkukaudesta hyvin mukana ja hyviä pelejä, mutta armeijaan lähdettyään ei miestä valitettavasti näkynyt. Voimakkaalla Rightin pelaajalla potentiaalia!

Savolainen Jarno "Bunde"
Saksan vahvistus väläytteli taitopeliään Checkin linen kulmapelissä ja teki tärkeitä maaleja karsinnoissa. Mies joka syöttää mieluummin kuin laukoo on mahtava mies kentän ulkopuolella, joka ei jää sanattomaksi.

Väänänen Asko
Junan kyydistä jättäytyminen lopetti Askon kauden. Kuitenkin näytti esimerkkiä nuorille pelaajille kauden aikana. Metsuri vailla vertaa.

Pellinen Jukka "Juki"
Jukin kautta sotki "urheilijan tyrä", joka vaati leikkauksen. Alkukauden jälkeen miestä ei pahemmin nähty kentällä, mutta kentän ulkopuolella mukana iloisella mielellä. Toivotaan, että ensikaudella parempi kausi. Maalivainua äidinmaidossa?

Pöyhönen Kasperi "Kassu"
Joulun jälkeen saatu duunari Kassu pelasi hienon loppukauden. Arvokasta duunia ja näyttävä maali viimeisessä karsintaottelussa alivoimalla. Tällaisia duunareita joukkue tarvitsee. 

Kauppila Aleksanter
Taitava puolustaja pääsi maistelemaan tunnelmaa tällä kaudella todella hyvin. Karsinnoissa pelaamassa ja ei hätäänny kovan paikan tullen. Pienikokoinen mies ei pelästy kaksinkamppailuja suurempien kanssa.

Mikkonen Kalle
Haistelemassa tunnelmaa. Suuremmassa roolissa junioreissa. Kasvaa hyvää vauhtia luottopuolustajaksi?

Frilander Niko
Ulkomaankeikka keskeytti Nikon kauden. Kuitenkin henkisenä tukena joukkueelle Facebookin välityksellä ja saapui joukkueen mukaan karsintojen ajaksi. Iloinen veikko. 

Lesch Petri
Joukkueen arvokkain pelaaja. Urheilija. Ystävä. Arvostan!

Holma Tuomas
Intti pilasi miehen kautta, eikä otteluita kertynyt montaa. Kuitenkin kova duunari, ja motivoitunut harjoitteluun. Toivottavasti ensikaudella enemmän mukana!

Iivanainen Riku "Kumi"
Kakkosmaalivahtina ollut Kumi hoiti pelaamansa ottelut paremmin kuin hyvin. Harjoittelee kovaa ja on kunnossa!

Antikainen Jonne
Ei paljon pelejä, mutta harjoituksissa kovia otteita. Ei pelkää pelata suurempiaan tai vanhempiaan vastaan. 

Korhonen Tuomas "Tumu"
Loukkaantuminen pilasi Tumun kauden. Kuitenkin arvokasta duunia huolto-osastolla.

Leinonen Arttu
Loukkaantuminen pilasin nuorikaisen kauden. Taitava ja suoraviivainen pelimies.

Lyytinen Daniel
Leschin oppipoika kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia.

Putkonen Henri
Rightin pelimies kävi haistelemassa tunnelmaa yhdessä ottelussa. Ei jännittänyt, ei hätkähtänyt tilannetta, vaan pelasi kelpo pelin.

Pylkkänen Kalle "Pyle"
Pyle mukana loppukaudesta. Hiljainen puolustaja, joka hoitaa tonttinsa.

Suihkonen Aatu
Henri Putkosen tapaan nuoremmista junioreista yhteen otteluun nostettu pelimies pelasi hienolla rohkeudella. Taitava ja rohkea puolustuspään pelaaja. Niitä ei ole koskaan liikaa!
 
Tiihonen Mikko
Tihonov hoiti homman kotiin! Aina tykännyt pelata Tiihosen alaisuudessa, eikä tämä kausi tuottanut pettymystä. Hommat hoidetaan viimesen päälle ja ajatusmaailmat kohtaa monessa asiassa. Elää pelissä ja on erittäin voitontahtoinen. Taktisesti fiksu, ja pääkopan valmennuksella auttanut minua eteenpäin.

Taira Timo
Joukkueenjohtaja, joka hoitaa hommat! Niitäkään ei ole koskaan liikaa. Timon kanssa homma toimii, ja on joukkueen mukana paljon.

Aleksi Taiponen
Huoltajan töitä hoidellut Taiponen täytteli pullot ja hoiti hommansa hyvin. Mukava kaveri ja vitsiniekka.

Katriina Manninen
Seuran puheenjohtaja hoiti kaikki meidän joukkueeseen liittyvät asiat erittäin mallikkaasti. Oli mukana muutamissa tapahtumissa, ja aina missä hän oli mukana, homma toimi moitteettomasti! Vaikka tuli tappio Pieksämäellä, autossa odotti eväät Katriinan laittamana. Pienet asiat ovat suuria asioita. Harvoin on ollut näin hyvin hoidettu taustat. Kiitos kaikille taustoja hoitaville!


4 kommenttia:

  1. Fiskarssin toimitusjohtaja18. huhtikuuta 2012 klo 16.14

    Olli Taskinen

    Joukkueen ilopilleri illasta toiseen ja aina kannustava sälli, joka on esikuvana kaikille. Teki kauden aikana uskomattoman määrän töitä ja naputteli eniten pisteitä joukkueessa. Äärimmäisen kova pelikäsitys, josta muut pelaajat saivat nauttia läpi kauden aina ratkaisupeleihin saakka. Tehot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa 22 peliä tehoin 18+34=52!!! Sekä Play Offeissa yli 1,5 pisteen keskiarvolla ovat suorituksia mihin muut voivat vain haaveilla. Tilastoniiloille "iso" pelaaja, mutta Olli on myös loistava henkilö pukukopissa ja saa aina muut nauramaan. Fiskarsin tehtaalta halutaankin kiittää Ollia loistavasta kaudesta ja toivottaa hurjasti onnea tuleviin koitoksiin. Jatka samaan malliin blogin kirjoittamista, sillä sitä on ilo seurata. Hyvää kesälomaa.

    VastaaPoista
  2. Suuret kiitokset kommentista!

    Aina mieltä lämmittää positiivinen palaute, vaikkakin sekä viulu että värikynä taisi olla kovassa käytössä (;

    Kiitokset myös "Fiskarssille" koko kaudesta ja tuesta kauden aikana! (:

    VastaaPoista
  3. Kiitos Olli kauniista sanoistasi. Takaan joukkueelle eväät jokaiselle liigamatkalle :)

    VastaaPoista
  4. Kiitokset kommentista!

    Työnteko kohti seuraavaa maalia alkakoon:)!

    VastaaPoista