Kevät päivitys

3 kommenttia
 Tietokonekin on saatu pikkuhiljaa toimimaan...

Kevät tulee kovaa vauhtia, mutta mieli ei ole vielä ainakaan liikaa kirkastunut. Tässä hieman kuulumisia:

Ylimenokausi lähti käyntiin, mutta harjoittelu on ollut kohdallani huonoa. Alussa tein ehkä liian monta lenkkiä lyhyeen väliin ja siihen päälle pitkä kävelylenkki vähän huonoilla kengillä, mikä johti kantapään ja jalkapohjan kipeytymiseen. Jalkaa olen koittanut varoa ja lepuuttaa, mutta silti olen tehnyt kuntosalia, pyöräilyä yms. harjoitteita. Jalkapohja on kuitenkin pienestäkin treenistä kipeytynyt entisestään, joten olisi pakko malttaa levätä. Tämä aika kaudesta on tehty siihen.

Yksin harjoitellessa huomaa taas miten vaikea on saada liikuntamääriä ylös! Joukkueharjoituksissa tuli kevyesti illassa 2-3h urheilusuoritus, mutta sen jäätyä pois nyt ylimenokaudella on haastavaa itsestään harjoitella niin pitkiä aikoja. Myös tämä jalan tilanne on juuri syönyt motivaatiota ja mahdollisuuksia harjoitella.

Muutoin tilanne varsin mukava. Kouluhommat alkavat olemaan pikkuhiljaa hyvällä mallilla. Muutamia töitä enää palautettavana ja koulupäivät varsin kevyitä tähän loppuun.

SB Welhojen taustoissa kuhisee, kun taustajoukot puurtavat kovasti jo ensikauden asioita valmiiksi. Kuulostaa hyvälle, ja toivottavasti taustat kunnossa ensikaudella, kuten tänävuonnakin oli!

Kesän suunnitelmatkin ovat selkenemään. Työpaikka löytyi Nilsiästä, liikunnan parista ja näin ollen harjoittelu tapahtuu pitkälti siellä. Pienryhmäharjoittelua varmaankin tiedossa mikäli Nilsiästä löytyy innokkaita kavereita reenailemaan.

Tietokone on saatu jo toimimaan, mutta vielä meinaa vähän temppuilla. Pikkuhiljaa jospa kevään kunniaksi sekin alkaisi pelaamaan.

3 kommenttia:

  1. "Pienryhmäharjoittelua varmaankin tiedossa mikäli Nilsiästä löytyy innokkaita kavereita reenailemaan."
    -Eiköhän täältä löydy =)

    VastaaPoista
  2. PIkku peli osio käy kuumana^^

    VastaaPoista
  3. Hei !

    Kiitos kommenteista! Laitetaan kesällä reeniryhmä kuntoon ja paljon pikkupelejä ! (:

    VastaaPoista