Ennakko: SB Welhot - Cremasters

Kommentoi
SB Welhot saavat huomenna keskiviikkona vieraita Joensuun suunnalta, kun vanhoja liigapelaajia pursuava Cremasters saapuu Kuopiohallille. SB Welhot pääsevät palaamaan mattokentälle yhden parkettipelin jälkeen. Tässä pointteja huomisen peliin:

- Lähtötilanne sarjataulukossa peliin on seuraava. Welhot ovat toisella sijalla heti Nilsiän Welhojen jälkeen, kuitenkin samoista pisteistä löytyy muitakin joukkueita. Cremasters taas lähtee otteluun seitsemänneltä sijalta.

- Kauden alussa Welhot kohtasivat Cremasterssin Suomen Cupin turnauksessa. Siellä tulos oli 5-2 Welhoille. Kyseessä oli kuitenkin lyhyen peliajan peli, jossa Welhot saivat johtoasemassa juoksennella ja jäähdyttää peliä siten, että kaveri ei enää jaksanut nousta mukaan. Täysimittaisissa peleissä Cremasterssit voivat olla vanhoja kettuja.

- Cremasterssin joukkueesta kannattaa ehdottomasti seurata entistä liigapakkia Sami Matikaista, joka on erittäin sähäkkä ja pienikokoinen puolustaja. Äärimmäisen ärsyttävä kärkikarvaajille hitaalla pelityylillään. Myös Koivulan Anssi ja Salmelan sakari näyttää olevan kovia pistemiehiä.

SB Welhoista kuumana on tällähetkellä hyökkääjäksi nostettu Aleksi Viinikainen, joka nautiskeli viime ottelussa 4:llä maalilla. Myös kokonaisuudessaan Welhojen ykkösnyrkki kapteenin Jarno Nikulaisen johdolla on ollut tehokkaana. Yleisön kannattaa myös seurata Tero JA Korhosta, joka on säväytellyt taitojaan treeneissä, sekä Kalle Mikkosta, joka depytoi huomenna miesten joukkueessa.


SB Welhojen ennakko


Cremasterssin ennakko

Huomenna kaikki Kuopiohallille klo 18.30 SB Welhot - Cremasters!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti