Ennakko: FBI - SB WELHOT

Kommentoi
Welhot matkaavat keskiviikkoiltana Iisalmeen kohtaamaan Iisalmen salibandy ylpeyden FBI:n. Welhojen yskähdellen käyntiin lähtenyt kone on alkanu hyvin puksuttaa eteenpäin kohti kärkeä, kun taas Iisalmelaiset ovat ehkä hieman ennakoidusti keskikastin alapuolella sarjataulukossa. Yhden erittäin suuren pommin FBI kuitenkin puotti voitettuaan yhden sarjan kovimmista joukkueista, SB Welhot Nilsiän, ja näin ollen FBI:llä mahdollisuudet haastaa kuka vaan kotonaan. Tässä hieman pointteja keskiviikko illan kohtaamiseen.

Joukkueet kohtasivat viimeksi kauden alussa Suomen Cupin turnauksessa, jossa Welhot olivat parempia lukemin 7-0. Jännitystä peliin toi FBI:n tekemä Jukka Pellisen mailan mittautus ja Pellisen saama punainen kortti ottelussa. Valitettavasti pitkäaikaispotilas J. Pellinen ei vielä ole Welhojen kokoonpanossa, ja näin ollen vastaavaa tapahtumaa tuskin tulossa keskiviikon peliin.

Huhujen mukaan Iisalmessa on kovassa buumissa viiksien kasvatus Movemberin vuoksi. Welhoilla nuorilla pojilla viiksien kasvu luultavasti jäänyt haituvien tasolle, mutta toivottavasti kotijoukkue tarjoaa muhkeata viiksiä katsojille.

FBI:llä vahvasti alkukauden on aloittanu Esko Seppälä, Jukka Kainulainen sekä Pauli Aaltokoski. Myös sähäkkä ihmiskuulamainen Pyry Maksimainen tulee varmaankin aiheuttamaan hämminkiä pelin tiimellyksessä.

Welhojen ykkösnyrkki on edellisten otteluiden tapaan ollut murhaavan tehokas Jarno Nikulaisen ja Pasi Purhosen johdolla. Myös katseita kannattaa kääntää hieman kokeneempaan pelimieheen, Asko Väänäseen. Asko palasi kokoonpanoon viime ottelussa, pienten loukkaantumisten jälkeen ja tuttuja kovia otteita tullaan varmasti näkemään Welhojen puolustuksessa.  Myös viimeottelussa poissaollut ja alkukaudesta hyvällä kiertolaukauksella näyttäviä maaleja iskenyt Joonas Toikkanen palaa viimeisten tietojen mukaan kokoonpanoon.

FBI:n ennakko

Keskiviikkona 23.11. klo 18.30 Iisalmen liikuntahalli FBI - SB Welhot!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti