Puma mukana tulevallakin kaudella!

Kommentoi

Kauden alku lähestyy huimaa vauhtia ja ajatuksissa on rakentaa tulevalle kaudella kokonaisuutta, jossa pelaamiseen pystyisi keskittymään mahdollisimman hyvin. Työkuviot olen saanut jo järjestettyä paremmin kuin hyvin, mutta tästä lisää tuonnempana omassa kirjoituksessaan. 

Yhteistyökuviot ovat suuri osa myös tätä kokonaisuutta ja olenkin todella kiitollinen siitä kuinka hyviä kuvioita olen saanut jo aiempina kausina luotua. Tästä on hyvä jatkaa. Yksi suurimpia yhteistyökuvioita ovat varusteet. Fat Pipen mailojen yms. varusteiden lisäksi saan tyytyväisenä jatkaa Puman urheiluvarusteiden käyttöä. Puma toimii yhteistyökumppaninani tulevallakin kaudella ja näin ollen luotan Puman pelikenkiin ja lenkkikenkiin treenatessa ja pelatessa. Tämä on suuri tuki ja apu, sillä urheiluvarusteiden haluaa olla näillä harjoitus ja pelimäärillä kunnossa. 

Puman EvoSPEEDSTAR S Ignite löytyy hauskana kaksivärisenä vaihtoehtona, jossa toinen kenkä eri väriä.

Tulevan kauden pelikenkä löytyy Puman EvoSPEEDSTAR S Igniten, EvoSPEED Indoor 1.5:n ja EvoSPEED Indoor 3.5:n väliltä. Jo monena vuotena käytössä ollut EvoSPEEDSTAR-malli sai lenkkikengistä tutun Ignite-pohjan joka vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Tulevat viikot siis tiukkaa testiä mikä tuntuu toimivan parhaiten. 

Ja onhan nuo Puman vapaa-ajan tekstiilit todella makeita! Tämän vuoden malliston paidat yms. kultaprintteineen toimii todellakin. Kiitos Puma!






0 kommenttia:

Lähetä kommentti