Haussa kummiyritys kaudelle 2016-2017

Kommentoi

Suurin kentän ulkopuolinen yhteistyökuvio on tältä kaudelta vielä solmimatta, nimittäin kummipelaajayhteistyö. Viime kaudella sain edustaa Kuopion helluntaiseurakunnan Nuorteniltaa, mutta tulevalle kaudelle kummiyritys on vielä hakusessa. Tämä onkin suurin haaste vielä kentän ulkopuolella ennen kauden alkua.

Kummiyritys tarjoaa taloudellista tukea pelaajan kausivelvoitteisiin seuraa kohtaan ja saa näin ollen vastapalveluksena näkyvyyttä kausijulkaisussa, kotiotteluiden kuulutuksissa sekä SB Welhojen internet-sivuilla. Myös yritys saa VIP-kausikortteja yrityksen käyttöön, sekä mahdollisuuden osallustua VIP-ottelutapahtumiin, joita järjestetään muutaman kerran kaudessa. Myös mainospaikka pelaajan peliasussa on mahdollista hommata kummiyritysyhteistyön kautta. Kummiyritysyhteistyön hinnat yritykselle ovat alkaen 450€ ja paitamainoksen kanssa alkaen 750€.

Näiden lisäksi pystyn itse tarjoamaan yritykselle näkyvyyttä blogin kautta netissä ja sosiaalisessa mediassa. Pidän tärkeänä, että yritys saa positiivista julkisuutta kauttani ja että saan edustaa yritystä ja toimia sen "mainoskasvoina".

Mikäli ajatus yhteistyöstä alkoi kiinnostamaan, niin ole rohkeasti yhteydessä. Myös voit vinkata kaverille, mikäli hän olisi kiinnostunut nappaamaan minut kummipelaajakseen.

Minut tavoitat parhaiten:
olli.taskinen(at)gmail.com
p. 050 4645 451

0 kommenttia:

Lähetä kommentti