Seurani kaudella 2016-2017: SB Welhot

Kommentoi

Matka jatkuu! Tänään kävin allekirjoittamassa pelaajasopimuksen kaudelle 2016-2017. Tulevalla kaudella jatkan pelaamista SB Welhojen edustusjoukkueessa. Tässä hieman fiiliksiä sopimuksesta.

Valinta oli loppujen lopuksi aika helppo. Welhot olivat olleet alusta asti ykkösvaihtoehto, varsinkin kun joukkueen runko tuntuu säilyvän hyvin, sekä työkuviot järjestyivät Kuopiosta käsin. Alkukesästä tuli kyllä leikiteltyä ajatuksella, että mitäs muita vaihtoehtoja sitä pelikuvioiden suhteen olisi, mutta ei ne sen pidemmälle edenneet. Myös vaimon työkuviot ovat toistaiseksi ainakin Kuopiossa, joten sekin puoli on kunnossa.

Resurssit ja reaaliteetit tuntien seuraava iso projekti on yhteistyökuvioden rakentaminen, jotta saa keskittyä mahdollisimman hyvin itse harjoitteluun ja pelaamiseen. Toivotaan, että saadaan rakennettua taas pykälän parempi kokonaisuus yhteistyökuvioiden ja tukiverkoston suhteenkin. Pakko olla kyllä tyytyväinen kuinka hyvin yhteistyökumppanit ovat pystyneet tukemaan jo aiempien kausien aikana! Olette parhaita!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti