Salibandyn hyväntekeväisyysottelu Iisalmessa

Kommentoi



Lauantai vierehti mukavissa merkeissä, kun minut oli pyydetty mukaan salibandyn hyväntekeväisyysotteluun Iisalmeen. Rosterissa oli kovia pelimiehiä, muun muassa Mikko Kohonen, Lasse Riitesuo, Petri Manninen, Perttu Puska ja Iiro Lankinen. Hieno oli päästä pelaamaan huikeiden pelimiesten kanssa ja vastaan.

Päivä oli kaikin puolin onnistunut. Hyväntekeväisyyteen lähti satoja pehmoleluja ja kahvion tuototkin menivät Iisalmen salibandyn junioritoiminnan hyväksi. Ottelun tähdille, eli kaikille pelaajille huolto pelasi erittäin mallikkaasti. Isäntäväki tarjosi pelaajille luonaat, sekä illalla saunamahdollisuuden. Kuopion poppoo lähti varsin pian pelin jälkeen ajelemaan Kuopioon, vaikka olisi ollut hauska jäädä kuuntelemaan legendojen tarinoita saunallekin. Varsinkin meidän joukkueessa pelanneet Mikko Kohonen ja Lasse Riitesuo olivat kyllä huipputyyppejä viimesen päälle. Myös oli todella hauska nähdä ja päästä jututtamaa vanhoja pelikavereita ja valmentajia.

Suurkiitos ja kunnia, että sain olla mukana! Suurkiitokset myös suuren työn tehneelle parivaljakolle Samuli Ruotanen sekä Mika Hujanen! Näitä lisää, näissä on mielellään mukana!

Ohessa kuvaa ja videota Iisalmen Sanomien ja Savon Sanomien sivuilta:
http://www.iisalmensanomat.fi/news/lelut-lentelivat-liikuntahallissa-katso-kuvasarja/
http://www.iisalmensanomat.fi/news/flying-monkeys-satoja-lentavia-pehmoleluja/
http://www.savonsanomat.fi/urheilu/Kaksinkertaista-suomalaista-maailmanmestaria-odottanee-polvioperaatio/761042



0 kommenttia:

Lähetä kommentti