Nilsiän uudistettu hornankattila

Kommentoi

Torstaina tuli tehtyä pelaajana paluu Nilsiän uudistettuun hornankattilaan, eli liikuntahalliin, kun pääsin mukaan SB Welhot Nilsiän viimeistelyreeneihin. Tänään oli vuorossa katsojan rooli, kun SB Welhot Nilsiä isännöi kakkosdivarin kärkikamppailussa Pisabaa.

Tulisesta ja kuumatunteisesta hornankattilasta oli kyllä muisto vain, sillä varsin vähän väkeä uudistetuille lehtereille oli kertynyt. Penkeistäkin olivat uudistuksessa pehmusteet hävinneet. Vaikka ottelu oli tiukka, ei huutelua juuri piippuhyllyltäkään enää kuulunut. Nilsiä oli siis ottelussa parempi lukemin 9-8.

Pääasiassa oli, että vanhojen pelikavereideni lisäksi olisin päässyt näkemään pikkuveljeni otteita. Meillä kun otteluohjelma ei anna mahdollisuuksia kovin usein päästä Nilsiän pelejä katsomaan, niin oli ikävää että pikkuveli ei päässyt pelaamaan. Hieman yllättävää, sillä monet pelit hänen kanssaan pelanneena ja pikkupelit häntä vastaan joskus hävinneenäkin, pidän häntä ehdottomasti yhtenä tämän alueen lahjakkaimmista junioreista!

Huomenna otetaan vielä iisisti ja sitten edessä tiukka viikko kohti tuplaviikonloppua. Katseet siis siihen, että mies on kunnossa,tikissä ja hereillä kun tuomari viheltää ensimmäisen kerran ensi lauantaina!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti