9-10 voitto

Kommentoi

Aivan mahtavaa voittaa ja tunteita nostattaa tietysti tällainen tapa! Viimeisellä minuutilla tehty voittomaali tuntuu huikealle. Tässä fiilikset illasta:

-Peli oli todella tiukka! Olimme mielestäni jalalla paljon parempia, mutta kaveri pystyi rankaisemaan meidän virheistä murhaavan tehokkaasti. Myös kaveri oli todella hyvä ylivoimassa, sekä nopeissa käännöissä! Tämä tarjosi todella tiukan sekä myös tunteikkaan pelin.

-Jäähyjä tuli tasaisesti molemmille joukkueille, ja reippaasti sai pelata. Vastustaja tosiaan hyödynsi tilanteensa paljon meitä paremmin.

-Vastustajan Piippo oli jälleen huikea. Vaikka mies on tiedossa, niin kova mies illasta toiseen tehoilla 3+1. Muita huikeita tilastohuomioita blogissa hehkutetun Iiro Lankisen 0+5 ilta, kuten kuvasta näkee, sekä Tero Josse Korhosen hatullinen maaleja. Unohtamatta tietenkään voittomaali jälleen murjonutta Viinikaista.

-Onneksi on leveä rosteri, sillä tänään hävisimme oman pelimme plus/miinus-tilastoissa. Muut kentät pystyivät tänään parempaan! Myöskään yv-peli ei toiminut. Eli omassa pelissä petrattavaa riittää runsaasti!

Kuitenkin joukkueen voitoista voidaan nauttia ja hyvillä mielin joulutauolle! Nyt huilataan, pistetään fysiikkaa kuntoon, sekä vietetään mukava joulun aika!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti