Fat Pipe Beat 27

Kommentoi

Odotettu uutuus löytyy vihdoin kauppojen hyllyiltä. Kuopion Sportiaan oli tullut jo Fat Pipen uusi mallisto, joka sisälsi myös heidän uutuusmailansa Beat 27:n.

Maila on sinänsi uudenlainen salibandyrintamalla, sillä varren muoto ei olekaan enää pyöreä tai ovaali, vaan kyseessä on kiekkomailoista tuttu suorakaiteen muotoinen otepinta. Maila tuntui käteen varsin hyvältä. Otepinta ei ollut liian paksu, eikä kulmikkuuskaan paistanut gripin takaa liikaa. Lapaliitos on mailassa myös mennyt uusiksi varren muodon takia.

Mahtava puoli mailassa on se, että enää ei tarvitse kikkailla ovaalinauhojen kanssa vaan varren muoto käy suoraa  käsiin. Myös lapakulmaa ei tarvitse arpoa, kun lapa ei mene varteen kuin tietyssä kulmassa. Toistaiseksi mailaa saa vain Jai-alai-lavalla, mikä kyllä tuntui varsin hyvältä kiekkomaisen varren kanssa.

Kokonaisuudessaan erittäin kelvollisen oloinen maila. Testisetin saapuessa joukkueellemme testiin täytyy testata mailaa ehdottomasti lisää!

Edit. Itseasiassa lattamallinen maila ei olekaan aivan uudenlainen salibandyrintamalla, sillä Exelillä ja Prostickillä on aikoinaan vastaavanlaisia ollut. Kiitti @Sihlmania korjauksesta!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti