Pikkuveli iskussa

Kommentoi
Kesällä on tarkoitus pitää meidän perheen kesken laukaisukilpailu, jossa ratkeaa Taskisen perheen paras ja tarkin laukoja salibandyssa. Pikkuveljellä näyttää kunto olevan kohdillaan ja hän aloitti psyykkaamisen jo alla olevan videon kautta. Huh huh, aikamoista settiä!



 Muutoin treeniviikko laitettiin tänään käyntiin kestovoimalla. Viime viikko ei kovin raskas ollut harjoittelun suhteen erinäisten tekijöiden vuoksi. Muunmuassa talkoot sekoittivat harjoittelua. Tälläkään viikolla ei kovin tiukkaa settiä päästä vetämään, sillä viikonloppuna pelattavan Savon Sanomat -turnauksen valmistelut vievät aikaa harjoituksilta, sekä perjantaina olisi vuorossa koko seuran päättäjäiset.

Täytyy itse pyrkiä pitämään liikuntamäärät kuitenkin hyvällä tasolla vaikka joukkueen kanssa ei niin paljon päästäkään liikkumaan. Myös henkinen lataus kohti Savon Sanomat -turnausta on aloitettu ja joukkueemme TMI Maaliruisku lähtee parantamaan viimekauden pettymystä, jolloin pelit loppuivat jo puolivälierävaiheeseen. Hieno viikko siis tulossa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti