Peruskuntoa

2 kommenttia
Matkat halleille tapahtuu usein juosten ja kävellen, joista lisää arkiliikuntaa harjoitusten lisäksi

Peruskuntoharjoittelu on laitettu käyntiin muutama viikko sitten, ja tässä hieman kuulumisia harjoittelun osalta. Aika kevyesti vielä on tullut mentyä, mutta pohjia ja kunnon ylläpitoa on ollut ihan mukavakin tehdä.

Harjoittelussa olen pyrkinyt voimapuolella tekemään hieman kestovoimaa, jotta on kivempi lähteä rakentamaan voimaharjoittelua, kun pohjat on kunnossa. Myös mukana ollut kokeilua tasapainoharjoitteista, joita olisi hyvä pitää mukana enemmänkin. Lenkkipuolella olen pyrkinyt saamaan matalasykkeistä ja pitkäkestoista liikuntaa, mutta kokonaisuudessaan liikuntamäärät eivät ole nousseet kamalasti. Tähän päälle vielä palloilua ja tuskaisia vetoharjoituksia, niin siinä lyhykäisyydessään reenijakson sisältöä.

Lauantaina homma jatkuu joukkueen kanssa. Aloitamme palaverilla ensikaudesta ja tarkoitus olisi ensiviikolla harjoittelemaan hyvään tahtiin. Mukava toisaalta päästä jo kavereiden kanssa harjoittelemaan, sillä itsekseen harjoittelu käy pitemmän päälle tylsäksi. Toivottavasti saataisiin joukkueena heti hyvä huumori ja tekemisen meininki, jotta harjoittelusta tulisi mahdollisimman mukavaa ja sitä kautta saataisiin irti tärkeästä harjoituskaudesta ensikautta ajatellen!

2 kommenttia:

  1. Hyvää kevättä ja kesän odotusta! Ens vuonna divarin ykkönen ja liigaan? ;)

    T.Junnu

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kiitos kommentistasi!

    Toivottavasti näin! Katsotaan millaisia tavoitteita joukkue ensikaudelle asettaa ;)!

    VastaaPoista