Takaisin koulun penkille

2 kommenttia
Koulun penkillä opiskelemassa mallinnusta.

Niinhän siinä vaan kävi, että kesäloma loppui ja oli aika palata koulun penkille. Tämän viikon maanantaina alkoi toinen vuosi Kuopion Muotoiluakatemiassa, teollisen muotoilun opintojen parissa.

Viimeiset kesäloman viikot olivat todella urheilijan elämää. Oli mahtavaa, kun sai harjoitella kahdesti päivään ja ruokailun pystyi hoitamaan meidän koulumme ruokalassa Kafetemiassa, ja vieläpä hyvään hintaan. Kuitenkin kouluun paluu tuo hyvän rytmin elämään, sekä myös mahdollistaa harjoittelun aamuisin urheiluakatemian alla.

Kotkankalliolla mennään lujaa.

Muutoin treeneissä mennään kovaa. Rinki on todella suuri, kun ykkösdivarijoukkue sekä ns. akatemiajoukkue harjoittelee yhdessä. Harjoituksissa on näin välttämättä hyvä osanotto ja se mahdollistaa viisikkopelin harjoittelun, sekä temmon pitämisen varsin korkealla koko harjoitusten ajan. Myös arvostan todella paljon pitkiä kahden tunnin lajiharjoituksia, mitkä saattavat muilla paikkakunnilla olla harvinaisempia!

Ainut, mikä mieltä kaivertaa on isovarpaan kunto. Biitsifutiksessa sattunut pieni kolahdus teki varpaan kovin kipeäksi, mikä haittaa juoksemista. Varvasta tulee hieman varottua ja se koskee terävissä pyrähdyksissä. Jospa tuo pian parantuisi!

2 kommenttia:

  1. Fiskarssin työpaikkahoitaja15. elokuuta 2012 klo 21.59

    Bepanteenia vaan niin kyllä se siitä! Ja muista olli kynä pitää olla terävä, koulussa kun sen ulkopuolellakin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Koitetaan hoitaa varvas kuntoon. Myös kynää koitetaan terotella aina välillä että pysyy homma kuosissa! (:

    VastaaPoista