Paljasjalkalenkkarit

Kommentoi

Mahtava Ruotsin reissu takana ja tuliaisina Suomeen löytyi muun muassa "paljasjalkalenkkarit". Kyseessä on Sauconyn Hattori-malliset kengät, jotka on tarkoitettu juoksuun, ja kengät pyrkivät olemaan "kuin paljailla jaloilla juoksisi"-tyyliset. Kengistä ei löydy juurikaan vaimennuksia ja pohja on todella löysä. Myös kengät ovat erittäin kevyet ja mukavat jalassa!

Olen jo jonkin aikaa katsellut vastaavia kenkiä ja nyt tuli hyvät kengät eteen hyvillä alennuksilla, niimpä lähti mukaan Upplands Väsbyn Stadiumista. Minulla on ollut pieniä ongelmia jalkapohjan lihasten ja pohkeiden kanssa, niimpä tälläinen kenkä voisi auttaa ko. ongelmiin. Saa nähdä. Ensimmäisen lenkin jälkeen kengät tuntuivat oikein miellyttäviltä!

Päivittely viimeaikoina ollut vähän hiljaisempaa, johtuen pienestä lomareissusta, sekä netin puuttumisesta Ruotsin puolella. Tarkoitus laittaa vähän kuvaa jakoon kunhan kunnolla kotiutuu.

Muutoin fiilis oikein mainio. Palattu Kuopioon ja harjoittelun makuun päästy jo tänään. Nyt vaan töitä tekemään kohti ensikautta.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti