Lomaviikkoa, unelmia ja katusäbää

2 kommenttia
Lomaviikkoa
Juhannuksesta alkoi tämän salibandypelaajan loma harjoittelusta. Tämän viikon olen ottanut todella rennosti harjoittelun suhteen. Ohjelmassa on ollut vain liikuntaa mitä töissä liikunnanohjaajan hommissa olen saanut, sekä silloin tällöin pelailuita. Lomailu harjoituksista meinaa herkästi tuottaa huonoa itsetuntoa treenaamattomuudesta, mutta täytyy koittaa ajatella, että päänkin täytyy pysyä mukana. Kuitenkin kauteen on vielä pitkä matka ja pää on kuitenkin vaikeampi hoitaa kuntoon kuin esimerkiksi fysiikka. Ei sillä että ollenkaan huonossa kunnossa olisin, vaan täydellisyyden tavoittelijana ottaa helposti huonoa omaatuntoa tilanteesta!


Unelmia
Ruotsalainen salibandypelaaja Martin Östholm elää varsin hienoa elämää. Pelaa salibandyä Ruotsin korkeimmalla tasolla ja on mailavalmistajan leivissä töissä. Varsin unelma elämää omasta mielestäni näin salibandypelaajana ja muotoilijana. Alla dokumentti hänestä kahdessa osassa:


Katusäbää
Huomenna lauantaina matkaan "Rahajoukkueen" mukana Vehmersalmelle katusählyihin. Mukava päästä tapaamaan Welhoista tuttuja joukkuekavereita! Täytyy myöntää, että melkein on ikävä ollut heitä sekä fiilistä mikä meillä joukkueessa parhaimmillaan on!

Katusäbän järjestävä porukka Vehmersalmen Vesa on tehnyt ennakkoa kotisivuillaan ja antanut kunniaa allekirjoittaneelle: "Manageri Joonas Toikkanen on kasannut melkoisen ostojoukkueen ja pelaajisto koostu Welhoista. Mukana lienee yksi alueen parhaista pelaajista, Olli Taskinen, sekä tähän asti kaikissa Vehmersalmen katusählyissä pelannut Johannes Laakkonen." On mielettömän hienoa kuulla kehuja itsestä, ja se tuo motivaatiota tehdä töitä entistä lujemmin, vaikka en täysin lainausta allekirjoitakaan.


Myös Vehven sivuilta löytyi tutunnäköinen kuva näin Reenipäiväkirja80:n ystäville;)

2 kommenttia:

  1. http://areena.yle.fi/tv/1414650 tossa ohjelmassa on myös muutamassa eri kohdassa kerrottu yhden maailman parhaimman pelaajan salibandy arjesta!

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Kiitos kommentistasi. Mielenkiintoista seurata salibandypelaajien arkea tällaisessa amatöörimaisemmassa lajissa(:!

    VastaaPoista