Esikuvat

2 kommenttia
Esikuvat ovat minulle tärkeitä. Jo pienestä pitäen seurasin urheilijoita, ja halusin olla kuin he. Esikuvat ovat minulle yksi syy mennä eteenpäin ja painaa töitä illasta toiseen. Haluan monesti olla kuin he, ja tietenkin haen paljon fiilistä reenaamalla heidän tavallaan.

Fanitan kovasti esikuviani, sekä seuraan heidän otteitaan. Myös pyrin ottamaan heidän tekemisistään hyviä asioita omaan pelaamiseeni ja urheilijana olemiseen. Minun on todella vaikea sanoa vain yhtä esikuvaa, sillä niitä on aikojen saatossa ollut kymmeniä ja ne vaihtuvat fiiliksen mukaan. Monia esikuvia seuratessa onkin hyvä noukkia heidän parhaita puoliaan, ja ottaa niitä omaan tekemiseen.

Tässä alla esittelen joitakin esikuviani. Nuorena esikuviani olivat monet SB Savon ykkösdivaripelaajat.


Ronaldinho
Brassifutaaja Ronaldinho on yksi suurista esikuvistani huikein peliälyn ja rennon tyylin takia.


Pavel Datsyuk
Venäjän kiekkotaikuri Datsyuk on toinen suurimmista esikuvistani nöyryyden, urheilullisuuden ja uskomattoman taidon ja peliälyn vuoksi.


Muita esikuvia: Mika Kohonen, Henrik Stenberg, Conny Vesterlund, Niklas Jihde, Esko Martikainen, Antti Siponen, Leo Lyytinen, Antti Kuronen, Jeesus, Usain Bolt, Dickson Nwakaeme, Isä, pikkuveljeni Tommi.

2 kommenttia:

  1. Missäs kaikkien aikojen suurin nilsiäläinen salibandaaja, eli Teemu Piispanen?

    VastaaPoista
  2. Täytyy myöntää, että Teemu Piispanen oli nuorempana Nilsiässä pelatessaan ja minua valmentaneena yksi suurista suosikeistani. Viikinkeihin lähdettyään hänen roolinsa ja pelityylinsä muuttui kauemmaksi siitä millaista itse ihannoin. Ehkä siinä syy listasta puuttumiseen;). Kuitenkin Piispanen on kaikkien aikojen menestynein nilsiäläinen salibandyn pelaaja ellei jopa menestynein urheilija Nilsiästä? Tämän vuoksi arvostan miehen korkealle ja pidän erittäin mukavana miehenä myös kentän ulkopuolella:)

    VastaaPoista