Uusi harjoituspäiväkirja

3 kommenttia

Entinen harjoituspäiväkirja tuli tiensä päähän. Uskollisesti 14.8.2009 lähtien palvellut vihko tuli täyteen naistenpäivänä 8.3.2012 ja näin ollen oli aika siirtyä uuteen. Uusi kirja oli jo valmiina odottamassa, sillä joulupukki osasi tuoda sellaisen viime jouluna lahjaksi! Toivottavasti uusi kirja palvelee yhtä uskollisesti kuin edeltäjänsä.


3 kommenttia:

  1. Oletko seurannu sb welhojen naisten taivalta kohti 1. divisioonaa? Miltä karsintojen viimeinen vaihe on mielestäsi näyttäny?

    VastaaPoista
  2. Hei ! Kiitos kommentista!

    Innolla menin seuraamaan Welhojen naisten karsintaottelua viime lauantaina. Yhtä innolla ei valitettavasti tarvinnut hallilta lähteä.

    Mielestäni naisten tilanne on aika kiperä. Nousu oli aiemmassa vaiheessa todella lähellä, jonka jälkeen naiset joutuivat kuitenkin vielä karsintasarjaan 1divarijoukkuetta vastaan. Henkisesti vaikea paikka. Lauantaina nähtiin mielestäni ykkösen kovuus, kun Hatsina pystyi reilulla kahdella kentällä olemaan pallollisesti sekä fyysisesti parempi. Ensimmäisen erän heikko puolustuspelaaminen maksoi liikaa meidän tytöille, ja nousu ei onnistunut riittävän hyvin, vaikka vastustajan jalka alkoikin hiipua lopussa.

    Nyt tilanne on vieläkin kinkkisempi. Selkä seinää vasten ja edessä vieraspeli perjantaina. Toivottavasti naiset löytävät vielä yhden vaihteen tekemiseen ja näyttävät, että kuuluvat sarjaporrasta ylemmäksi! Welhojen naisista löytyy taitavia pelaajia, ja nyt tämän kauden viimeinen mahdollisuus tarttua hetkeen. Täydet tsempit heille täältä! (:

    VastaaPoista
  3. kiva oli kuulla sinun näkemyksesi!

    VastaaPoista