Ennakko: SB Welhot - Varta

Kommentoi
Aamupuntti ja -höntsy takana. Kuopiohallilta ulos mahtavaan säähän.

Viimeistä viedään! Runkosarjan viimeinen ottelu Welhojen osalta käydään perjantaina, kun Varkauden Tarmo matkustaa Kuopioon kohtaamaan karsintoja kohti porskuttavan Welho-joukon. Alla hieman ennakointia perjantain kamppailusta:

Lähtökohdat ovat kaikille selvät. Piikkipaikalla oleva Welhot haluaa hyvän viimeisen ottelun ennen karsintoja. Karsinnat alkavat jo viikon kuluttua pelistä, joten varmasti hiotaan pikkuisen jo kuvioita kuntoon jatkopelejä ajatellen. Myös Welhojen rosteri on erittäin leveä, kun valmentaja-welho Tiihosella on käytössää yli neljä ketjua sekä loistavia, että motivoituneita pelimiehiä. Tästä syystä pelissä voi olla nähtävissä myös kokeiluja kenttäkoostumusten suhteen. Varmasti vaikea paikka valmentajalle valita pelaavan kokoonpanon miehiä.

Vartan tilanne on tiukka. Joukkue on tätä menoa karsimassa alaspäin, eikä mitään ole tehtävissä sen suhteen. Uskoisin Vartankin haluavan hyvän "harjoitus ottelun" karsintoja varten, että paikka kakkosessa olisi ensikaudellakin.

Ennakon kirjoittamista Muotoiluakatemian Taitemia kirjastossa.

Kuumat pelaajat Vartan joukkueesta ovat Juha-Matti Hokka ja Mikko Monto. Molemmilla pisteitä yli piste per peli tahdilla. Vartasta löytyy myös jäähypörssin ykkönen, Arttu Lahtinen, joka saalistanut 21:ssä ottelussa 42 jäähyminuuttia.

Welhojen joukkueen kuumia pelaajia on erittäin vaikea valita, sillä koko joukkue on esittänyt hyviä otteita viimeaikoina. Mainittakoon kuitenkin muutama pelimies. Teemu Kosunen on löytänyt peliinsä uuden vaihteen pysyttyään kunnossa pikku sairastelujen jälkeen. Viime ottelussa kolme maalia iskenyt Jussi Hiltunen lämpenee myös tosi pelien alla. Myös tiukkaa leikkimielistä kamppailua käydään lohkon pistepörssin kärkisijoista allekirjoittaneen ja Antti Kurosen.

Tervetuloa viimeiseen runkosarjan kotiotteluun Kuopiohallille perjantaina 9.3. klo 19.30. SB Welhot - Varta!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti