Reenipäiväkirja haastattelee: Henry Kuosmanen

Kommentoi
Reenipäiväkirja80-blogissa julkaisen myös haastatteluja salibandyn parissa toimivilta tuttaviltani. Tässä haastatteluista ensimmäinen, viimekesän reenikaverini Henry Kuosmasen haastattelu Pohjola Cup-turnauksen jälkeen.


Nimi, syntymäaika: Henry Kuosmanen -93

Joukkue: Koovee A-SM

Miten kesän harjoittelu sujui? Onnistuiko itsenäinen harjoittelu Nilsiässä kun oma joukkue harjoitteli Tampereella?
- Kesän harjoittelu sujui mielestäni erittäin hyvin ja motivaatio pysyi hyvin yllä koko kesän ajan. Selkeää kehitystäkin on tullut, joten ei ole täysin turhaa työtä tehty.. Lisää mielekkyyttä treeneihin toi se, että ei tarvinnut yksin riehua lenkkipoluilla, sählyhallissa tai punttisalilla. Ainut negatiivinen asia kesän harjoittelussa oli, että pihapelien ja muiden höntsypelien lisäksi olisin toivonut enemmän kunnollisia lajitreenejä. En onneksi jäänyt pelillisestä jälkeen tampereella harjoitelleista, vaan pääsin hyvin peliin mukaan.

Viime viikonlopun 93-94-syntyneiden Pohjola Cup meni pisteiden valossa hyvin osaltasi, miten itse kommentoit turnausta, omaa peliäsi sekä mahdollisuutta päästä nuorten maajoukkueeseen?
- Turnaus meni kieltämättä melko hyvin, oli hyvät pelikaverit, onnistuin tekemään pisteitä ja muutenkin peli kulki mukavasti. Mutta katsotaan nyt riittääkö näytöt tästä eteenpäin.



 
Henry Kuosmanen oli mukana myös T:mi Maaliruisku Katusählyjoukkueessamme

Pelaat ensikaudella ensimmäistä vuotta Kooveen A-SM joukkueessa. Millainen porukka teillä on kasassa tulevalle kaudelle?
- Tällä hetkellä joukkueen taso näyttää erittäin hyvältä! Uskoisin, että olisi saumat päästä jopa mitalipeleihin.

Miten näet oman roolisi ensikaudella joukkueessasi? Tavoitteet?
- En odota vielä mitään suurta roolia, tavoitteena on vakiinnuttaa pelipaikka A-SM joukkueessa.

Vieläkö Henry "Heku" Kuosmanen nähdään joku päivä pelaamassa Savon alueella?

- En usko, että ihan lähivuosina eksyn savon alueelle, mutta eihän sitä koskaan voi varmaksi sanoa. Olisi kyllä erittäin mukavaa päästä pelaamaan taas vanhojen pelikavereiden kanssa!


Kiitos haastattelusta ja tsemppiä kovasti Hekulle sekä Kooveen A-junioreille tulevaan kauteen!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti