Loppukesän kuulumisia

Kommentoi
Kesän fiilistelyä pääkaupungissa

Kesä alkaa lähestymään loppuaan ja kauden alku lähenee. Tässä kuulumiset:

Harjoittelu
Loppukesän harjoittelu ei ole ollut niin loistavaa, mitä aiemmin kesällä sain vedettyä. Treenikaverin puuttuminen, työt ja kämpän etsimishässäkät ovat vaikeuttaneet treenaamista jo pelkästään ajankäytöllisesti. Kuitenkin kesän harjoittelusta voi olla ihan tyytyväinen ja täytyy koittaa saada hyvä harjoittelurytmi kuntoon kunhan saa tässä kämppä ja muut hässäkät selvitettyä.

Lajiharjoittelu
Lajiharjoitukset joukkueen kanssa pyörähtivät käyntiin eilen, kun olin mukana tulevan kauden joukkueeni KSS:n eli Kuopion Salibandyseuran edustusjoukkueen lajiharjoituksissa. Pitkän tauon jälkeen joukkueharjoitukset maistuivat tosi hyvälle! Tuntuma ja kunto hieman hukassa vielä, varsinkin kun harjoitukset olivat Kuopiossa Pohjantien koulun pomppuparketilla. Myös tuntuma Fatpipen kanssa parketilla oli hieman hukassa. Kuitenkin jäi hyvä fiilis, ja pelaaminen tuntui tosi kivalta! Tämän takia tätä hommaa tehdään!

Kummisopparit
Tällä tasolla pelatessa joukkue ei pysty täysin kattamaan kuluja. Pelaamiseen menevien kulujen minimoimiseksi olisi tarkoitus löytää kummiyritys tukemaan omaa pelaamistani. Olen alkanut pikkuhiljaa miettimään yrityksiä joihin kannattaisi lähestyä asian tiimoilta. Kuitenkin opiskelijan tulot eivät ole kovin suuret ja näin ollen tarvitsisin tukea pelaamiseen. Myös oma blogini voisi toimia paikkana mainostaa kummiyritystä, mikäli tällaisen saan hommattua. Tästä asiasta mahdollisesti tulossa lisää kirjoituksia blogiin.

Pohjois-Savon urheiluakatemia
Tarkoitukseni olisi hakea Pohjois-Savon urheiluakatemiaan, joka ilmeisesti mahdollistaisi harjoittelun paremmin opiskelun yhteydessä. Mahdollisesti aamuharjoittelun? En ole ollut yhteydessä muihin salibandynpelaajiin jotka olisivat ko. urheiluakatemiassa, mutta saa nähdä miten valitsijat suhtautuvat siihen, että sarjataso on vain 2. divisioona. Onko kellään tietoa? Vaatimukset urheiluakatemiaan nettisivujen mukaan ovat seuraavanlaiset:

"Valinnan edellytyksenä on pyrkimys lajin kansalliselle/kansainväliselle huipulle ja alla mainittujen urheiluvaatimusten täyttyminen.

-Urheilija tähtää lajinsa kansalliselle tai kansainväliselle huipulle

-Urheilija on omassa ikäluokassaa kansallista kärkitasoa (SM-tasoa, maajoukkuevalmennettava tai lajiliittonsa erityisesti suosittelema). Valinnassa voidaan hyödyntää lajiliiton antamaa pisteytystä tai suorittaa haastattelu.

-Opiskelunsa jo päättäneillä tai vastaavilla huippu-urheilijoilla on myös mahdollisuus hakea urheiluakatemiaan"

Katusähly Kuopio
Savon Sanomat-turnauksessakin esiintynyt Tmi Maaliruisku joukkueemme on mukana Katusählytapahtumassa Kuopiossa huomenna lauantaina 6.8.2011. Tule mukaan katsomaan Kuopion satamaan otteitamme! Toivottavasti tulee kiva ilma, vaikka sadetta on luvattukin.


Blogia en ole viimeaikoina kovin aktiivisesti joutanut päivittämään, mutta kunhan tässä kausi lähenee niin pyrin kertomaan kuulumisia vilkkaammin. Kuitenkin kauden alla/aikana on paljon enemmän kirjoitettavaakin. Pysy kuulolla!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti