Ensi kausi selkeytymässä...

2 kommenttia
Vaikka blogissa on ollutkin hiljaisempaa, ei tässä olla pelkästään lomailtu. Aamut alkaneet reenaamalla hallilla, puntilla tai urheilukentällä ja päivät monesti päättynyt biitsi tai futispeleihin. Olisi tarkoitus kirjoitella tuosta aamuharjoittelusta blogiin lähiaikoina vähän enemmänkin. Näillä ilmoilla on tosiaan kelvannu reenata ulkona!

Ensikauden kuviot on selkenemässä pikkuhiljaa. Pääsin opiskelemaan hakemaani 1. toiveeseeni, Kuopioon Muotoiluakatemiaan teollista muotoilua. Näinpä ensivuosi vietetään Kuopiossa ja salibandyn suhteen 2.divisioonassa, sillä alueella ei korkeammalla tasolla pelata tulevalla kaudella.

Kuopio on tuttu kaupunki, mutta en koskaan ole asunut siellä. Toivottavasti saan tehtyä itselleni hyvät olosuhteet yhdistää opiskelu ja harjoittelu ja sitä myöten kehittyä urheilijana eteenpäin. "Parempi pelata kakkosessa, kuin istua penkillä liigassa."

2 kommenttia:

  1. Älyttömän hieno juttu, että kehtaat pitää tällaista blogia! Mukava lukea äijän mietteitä ja saada itellekkin vähän mietittävää sählyhommiin. Olen itsekkin miettinyt jonkunnäköisen blogin kirjoittamista lähinnä valmentamiseen liittyen. saa nähdä näkeekö ikinä sitten päivänvaloa se projekti. Hurjasti tsemppiä kauteen ja kesätreeniin!

    -Jupi-

    VastaaPoista
  2. Kiitti Jupi! Mukavaa, että blogin lukijoita löytyy:)! Jutut ja kirjoitusten taso vielä aika lapsen kengissä, mutta kokoajan varmasti tekemällä kehittyy.

    Mikäli joskus blogin pystyyn saat, olisi mielenkiintoista seurata sitä! Samoin tsempit sinne!:)

    VastaaPoista