Musavideon kuvaajana: Embrace The Abandoned - Heritage

3 kommenttia
Kuva, jonka Olli Taskinen (@reenipaivakirja80) julkaisi


Alkukeväästä olin mukana kuvailemassa musiikkivideota entisen työkaverin bändille. Kuopiolainen Embrace The Abandoned oli tuolloin kuvailemassa Heritage -nimiselle biisille videota ja pyysivät minut mukaan, kun kerran kamera pysyy jotenkin käsissä. Biisi ja video pamahtivat ulos viime viikolla ja täytyy myöntää, että jälki on todella timanttista.

Pitkälti omin käsin ja talkoohommina tehty video näyttää kuin takana olisi suurempikin tuotantoyhtiö. Bändin jäsenistä löytyy osaamista media-alalle, mikä tietenkin edesauttoi videon tuotannossa. Minun roolini kuvauksissa oli soittokohtausten kuvaaminen, mikä mielestäni onnistui sekin varsin nappiin. Tsekatkaahan video ja pistäkäähän seurantaan, mikäli raskaampi musiikki uppoaa.


www.facebook.com/embracetheabandoned
www.instagram.com/embracetheabandoned

3 kommenttia:

  1. Moikka. Hyvältähän tuo näyttää. Kuvasitko järjestelmäkameralla nuo otokset? Mitä objektiivia käytit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentistasi.

      Joo itsekin yllätyin kuvanlaadusta. Kuvasin kaverin Nikonin muistaakseni D7100-järjestelmäkameralla. Objektiivina käytetty pääasiassa kiinteää Nikkor 35mm objektiivia. Ihan tarkkoja tietoja en nyt muista. Nykyjärkkäreillä kyllä näköjään saa oikein komeaa jälkeä!

      Poista
  2. Joo olen samaa mieltä. Nykyjärkkäreillä saa nykyään myös hienoa videoo tehtyä.. Se on kyllä hyvä kun voi myös kameran objektiivejä käyttää hyödyksi myös videossa.
    Muutamia "kokeiluja" tehty myös Nikonilla ja treeniä vielä vaatii :)

    VastaaPoista