Joonas Virta ja Tylypahkan kovatasoisempi juna

Kommentoi

Joonas Virta. Viekas, pehmeät kädet ja kaunis näkemys pelistä. Pakko arvostaa. Itse näen omassa ja Joonaksen pelityylissä ja ratkaisuissa paljon samankaltaisuuksia. Tietysti molemmat pelataan rightin puolelta, mutta myös muutenkin. Virran peliä on parhaimmillaan huikeata katsoa, sillä mies tykkää viekkaista ratkaisuista, mutta osaa tarvittaessa ratkoa itsekin. Kentän ulkopuolella todella lepponen mies. Kaikkien kaveri. Haastattelun perusteella viekas kaveri myös muuallakin kuin kentällä.

Kuka olet ja millä nimellä sinua joukkueessa kutsutaan? Onko nimen pohjalla joku tarina?
- Elikäs Joonas "Pullukka" Virta, nimi juontaa juurensa pieneen scouttausmokaan Turun ajoilta. Puluks ne myös kutsuu, helpompi ja nopeempi huutaa kentällä!

Miksi SB Welhot?
- Aina ollu hieman Harry Potter fani, siinä kun pystyi hyppäämään vähän kovatasoisempaan junaan mukaan ni tuli lähdettyä!

Mitä teet pelikentän ulkopuolella?
- Töissä touhuilen useimmiten Päivärannan Citymarketissa, siellä lihatiskillä. Samalla tulee opiskeltua liiketaloutta Savoniassa.

Tavoitteesi tulevalle kaudelle?
- Kyllä tässä on pakko pistää joukkueen tavotteet omien edelle, elikäs nostetaan Welhot liigaan ja siinä autetaan sitten parhaan mukaan!

Mitkä koet omiksi vahvuuksiksi kentällä? Missä riittää parantamista?
- Kaipa tuo taikasauva pysyy ihan hyvin kädessä, mut pitäs saada laukaus vielä kantamaan maalille saakka. Molempiin kategorioihin menee varmaan myös se, että tykkään koittaa edistää peliä jollain pikku oveluuksilla.

Onko sinulla omia pelipäivän rutiineja? Mitä?
- Oikeestaan aika vähän, elikäs hallilla kuppi kaffea naamaan ja kuulokkeet korville. Koitetaan pitää joukkueen meininki positiivisena ennen matsia!

Mitä terveisiä lähetät kuopiolaisyleisölle?
- Tylypahka täyteen! Siitä ne suurimmat kiksit tässä lajissa saa.

Syöttö vai laukaus? - Laukaus
Lämäri vai ranari? - Ranari
Lenkki vai puntti? - Puntti
Venyttely vai foam rollailu? - Skipataa tää
Reissupeli vai kotipeli? - Kotipeli

Pelikaverin kommentti: 
"Joonas Virta rightilta pelaava laituri osaa maalinteon päästessään paikoille. Kykenee myös jakelemaan erittäin herkullisia passeja ja väläyttelee kentällä ovelilla ratkasuilla. Kentän ulkopuolellla todella rento huumorijätkä."
- Juha Rautiainen

Reenipäiväkirja80 kiittää!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti