Harjoitusleiri Tahkolla

Kommentoi

Ensimmäinen leiri uuden valmentajan ja osittain jo uudistuneen joukkueen kanssa on paketissa. Lauantaista sunnuntaihin kestänyt leiri piti sisällään pari harjoitusta päivää kohden, ruokailua, sekä tutustumista uusiin kasvoihin. 

Lajiosuuksissa oteltiin täysimittainen peli pariin otteeseen, valitettavasti tällä leirillä ei voittoja näistä peleistä tullut. Häviäminen on yhtä nihkeää kuin aina ennenkin. Kuitenkin kokonaisuudessaan leirillä oli todella mukava fiilis ja treenienkin suhteen todella hyvää tekemistä. Uudet kaverit vaikuttivat hyviltä tyypeiltä niin kaukalon sisällä, kuin ulkonakin. Tästä on hyvä jatkaa ensiviikkoon.

Itselläni kuviot kaikin puolin liian auki. Treenaamiseen on hieman vaikuttanut tiukka kouluvuoden pakettiin pistäminen. Keskiviikkona tuo urakka on ohi, mutta muutoin kesäkuun alku on hämärän peitossa. Vuokrasopimus loppuu toukokuun loppuun, eikä ole vielä tiedossa kesätöitä, eikä työharjoittelua. Tällainen tilanne on todella ikävä ja nihkeä, kun täytyisi alkaa setvimään kesän treenikuvioita, ja siviilipuolen kuvioita. Henkisesti todella rankka viime kausi ja kauden loppu kostaantuu, kun tulevaisuuden kuvioita ei ole mietitty ja näin ollen meinaan jäädä niin sanotusti tyhjän päälle. 

Toivottavasti saisi siviiliasiat kuntoon, sillä se mahdollistaisi taas hieman paremman treenaamisenkin.  Asioilla on tapana järjestyä...


0 kommenttia:

Lähetä kommentti