Uudet tuulet

Kommentoi
Portfoliota pistetty kuntoon työharjoittelupaikan hakua varten

Uudet tuulet puhaltaa monella eri saralla. Edessä uusi päävalmentaja, uusi asumisjärjestely ja uusi kesäjärjestely. Ainut asia vaan mikä on vasta selvillä on päävalmentaja.

Ensi kaudella Welhojen päävalmentajana aloittaa Jani Lipsanen Mikko Tiihosen keskittyessä enemmän valmennuspäällikön tehtäviin. Mielestäni valinta on erittäin hyvä ottaen huomioon kokonaisuuden. Lipsanen on tuttu kaveri niin entiselle valmentajalle Mikolla hänen Kajaanin ajoiltaan, kuin joukkueellemme loppukauden katsomovalmentajana. Näen Janin hyvänä jatkumona Mikon jälkeen tälle joukkueelle ja mielenkiintoisena odotan mitä ensi kausi tuo tullessaan Welhojen osalta.

Irtisanoimma vuokra-asuntomme kämppikseni kanssa hänen saatua töitä toiselta paikkakunnalta. Minullakin tämän vuoksi varsin vapaat kädet tulevan kesän suhteen. Työharjoittelupaikka tuotemuotoilun alalta olisi tarkoitus löytää. Kesällä olisi vapaampi liikkua minne päin maailmaa tahansa harjoitteluun, sillä urheilu ei rajoita elämää niin paljoa.

Mielenkiintoista nähdä mitä ensi kesä tuo tullessaan. Toisaalta elämänmuutokset aina arveluttaa, mutta toisaalta toisen ajan loppu on aina toisen ajan alku.

Ylimenokauden olen ottanut varsin kevyesti tänä vuonna. Täytyy myöntää, että kauden jälkeen on ollut todella puhki varsinkin henkisesti.  Liikunta ollut mukana jalkapallon, sählyvuorojen ja kuntosalin merkeissä mukana ja harjoitusmäärät ovat olleet todella maltilliset. Toisaalta tämä aika on paras aika antaa päälle lepoa.

Nyt Nilsiässä vanhempien ja pikkuveljen luona viettämässä lyhyttä pääsiäislomaa. Ensiviikolla tekemistä riittää, kun kouluprojektit täytyy saada paiskittua loppuun ja joukkueen kanssa treenaaminen alkaa. Toisaalta on kyllä taas kiva päästä näkemään jätkiä reenaamisen merkeissä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti