Heinäkuun kuulumiset

Kommentoi

Heinäkuuta elellään ja "lomalta" palattiin reenin ääreen. Kuitenkaan en kovin löysää malttanut millään ottaa ja liikuntaa kertyi lomaviikoillekin aika hyvin.

Duuni
Töissä menee aika viileästi. Uimakouluohjaajalle tämä kesä ei ole välttämättä ollut kaikkein maukkain. Kelit eivät ole suosineet kuin muutamina päivinä, muutoin on ollut suoraan sanottuna kylmä niin lapsilla, kuin ohjaajillakin. Tämä on kuitenkin duunia, joka täytyy hoitaa kunnialla niin se varmasti poikii tulevaisuudessa jotain hyvää! Enää reilu viikko jäljellä hommia ja sitten pienen kesäloman vuoro. Myös toisena kesätyönä olen valmennellut tyttöjen futisporukkaa. Leppoista hommaa ja pystyy itse samalla tekemään pk-harjoitusta.

Lenkkikengät olleet kovassa käytössä

Treeni
Lenkkikenkiin tuli reikä. Kengät ovat olleet kovassa käytössä ja tulevat olemaan jatkossakin kun harjoittelu muuttuu vähän terävämmäksi. Tämän kuun teemoja harjoittelussa on räjähtävyys sekä kimmoisuus, mikä tarkoittaa räjähtävää voimaa puntilla sekä kimmoisuus- ja loikkaharjoituksia maastossa. Viime vuonna tämä jakso meni vähän ohitse kokonaan rikkinäisen takareiden vuoksi niin on mukava päästä vähän irroittelemaan itsekin. Huomaa, että kovemman vauhdin juoksuhommissakin vielä tekemistä, kun on paljon tehnyt vain peruskestävyysharjoittelua.

Höntsy
Pikkupelejäkään ei olla tällä jaksolla unohdettu, harmi vaan, että ei ole tullut mailan kanssa oltua niin paljoa kuin aiempina kesinä huonojen kelien vuoksi. Asiaan täytyisi tehdä vielä muutosta! 

Höntsypeleissä häviäminen aina yhtä vaikeaa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti