Koppisählyn Stanley Cup-finaalit

Kommentoi

Koppisähly. Älyttömän hauska sählyn muoto. Ollaan käyty pelailemassa pelikavereiden ja vähän vanhempien pelimiesten kanssa kevään mittaa sählyä squash-kopeissa. Todella hauskaa vääntöä. Pelaamme kopissa 2 vs. 2 pelejä, yleensä minuutin pätkissä. 

Tänään oli ohjelmassa finaalipäivä, jossa oli mukana 7 paria, joilla pelattiin nelinkertainen sarja. Kannua ei päästy tänä vuonna nostelemaan, eikä jälkipolville jäänyt juuri kerrottavaa. Mukavaa kyllä onneksi oli! Vähän painoi jo kestovoimapuntti jaloissa, mutta tässä vaiheessa kautta on vaan hyvä saada paljon liikuntaa. 

Ensi vuonna koitetaan päästä nostelemaan kannua!



 

Varaslähtö kesälomareissuihin

Kommentoi

Tänä viikonloppuna saatiin tuntumaa jo kesälomareissuihin. Viikonloppuna kävin juhlistamassa kaverin valmistujaisia Kotkassa sekä vaimon yleisurheilukisamatkalla Helsingissä. 

Juhlat oli hauskat! Salibandytuttavasta kun oli kyse, niin paljon sai höpötellä reikäpallosta. Myös juhlissa törmäsi tuttuihin pelikentiltä. 

Nyt on kevyt viikko lopuillaan ja latailtu akkuja seuraaviin rankempiin viikkoihin. Welhot alkaneet treenaamaan hyvällä sykkeellä niin lähiaikoina voisi olla luvassa juttua Welhojen kesäkuulumisista. Pysykäähän kuulolla!



Musavideon kuvaajana: Embrace The Abandoned - Heritage

3 kommenttia
Kuva, jonka Olli Taskinen (@reenipaivakirja80) julkaisi


Alkukeväästä olin mukana kuvailemassa musiikkivideota entisen työkaverin bändille. Kuopiolainen Embrace The Abandoned oli tuolloin kuvailemassa Heritage -nimiselle biisille videota ja pyysivät minut mukaan, kun kerran kamera pysyy jotenkin käsissä. Biisi ja video pamahtivat ulos viime viikolla ja täytyy myöntää, että jälki on todella timanttista.

Pitkälti omin käsin ja talkoohommina tehty video näyttää kuin takana olisi suurempikin tuotantoyhtiö. Bändin jäsenistä löytyy osaamista media-alalle, mikä tietenkin edesauttoi videon tuotannossa. Minun roolini kuvauksissa oli soittokohtausten kuvaaminen, mikä mielestäni onnistui sekin varsin nappiin. Tsekatkaahan video ja pistäkäähän seurantaan, mikäli raskaampi musiikki uppoaa.


www.facebook.com/embracetheabandoned
www.instagram.com/embracetheabandoned

Welhojen kauden päättäjäiset

Kommentoi
 

Kausi pääteltiin seuran kauden päättäjäisissä Ylä-Pyörön koululla. Paikalle oli saapunut mukava joukko welholaisia. Edustusjoukkueiden vähäinen osanotto jäi hieman harmittamaan, sillä nuorille olisi tärkeätä nähdä ja tavata esikuvia hieman enemmänkin. 

Vaikka kausi pääteltiin virallisissa merkeissä, niin uusi kausi on jo kovasti mielessä. Treenaaminen on aloitettu ja tästä varmasti pian lisää. Myös ajatuksissa pyörinyt blogin ja Reenipäiväkirja80:n kehittäminen. Saa nähdä mitä tämän kanssa keksii.